VladimirOK Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 с таким видением и паранойей можно ко всему сказать проплаченые пока сам не пойдешь и не сдашь.
smilegamer Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 Реально, модеры, закиньте анализы в первый пост, а то затеряются...
power Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 + За Островит, они же по идее на сырье Милкиленд, Милкиленд тоже можно проверить, если надо могу завезти образец Милкиленда от одного крупного продавца на форуме)
nick5 Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 Цацулін перевіряв, якщо не помиляюсь, "Вей шейк" від Сінтракс, а їхня лінійка не обмежується одним продуктом. Створіть хтось тему і опублікуйте там результати, бо такими темпами результати знову загубляться під горою повідомлень. Мілкленд уже перевіряли продавці.
Андрей Максимов Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 То,что не делают аминокислотный скор-плохо...ибо как говаривал Мр Горбачев:кто есть ху,вычислили бы быстро...
demonbnet Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 + За Островит, они же по идее на сырье Милкиленд, Милкиленд тоже можно проверить, если надо могу завезти образец Милкиленда от одного крупного продавца на форуме) помойму островит и милкленд вроде разные или я ошибаюсь?
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 помойму островит и милкленд вроде разные или я ошибаюсь? из милки делается островит милкиленд уже проверял - редфокс, в теме он выкладывал + за островит
demonbnet Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 из милки делается островит милкиленд уже проверял - редфокс, в теме он выкладывал + за островит значит ошибся) а да видел на милкленд анализы точно
PROTEINFACTORY Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 Мне кажется, с Островитом все нормально плюс-минус. Шоколадку Поверпро проверяем или все понятно и так?
nick5 Опубліковано: 17 травня 2016 Опубліковано: 17 травня 2016 Не перевірятимемо. Будемо вважати, що там 6-8 г білка) Може щось цікавіше виберемо
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз