Перейти до публікації

Креатин МОНОГИДРАТ

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
Может это естественный набор весов?? Ничего личного, конечно, но ты писал, что у тебя 90 кг на раз, следовательно рабочий около 70, а именно в момент, когда рабочий не дошел до 80 кг и наблюдается естественный быстрый прирост массы и весов - всмысле, быстрая прогрессия. Даже спортпит, говорят,бессмысленно употремлять, так как деньги на ветер.

ні я відчуваю коли само собою а коли ні!

коли ти приходи на тревання і робиш з тою вагою що робив на минулому тренуванні і замість 10 повторів робиш робиш на диво 15 і це за один тиждень!?!! - само собою в мене так не буває :D

Змінено користувачем palyanucya
  • Відповіді 118
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Nik

19

• Pikines

7

• SHOTA

6

• valkiv

6

Кращі автори в цій темі

• Nik

Nik 19 публікацій

• Pikines

Pikines 7 публікацій

• SHOTA

SHOTA 6 публікацій

• valkiv

valkiv 6 публікацій

Опубліковано:

коли ти приходи на тревання і робиш з тою вагою що робив на минулому тренуванні і замість 10 повторів робиш робиш на диво 15 і ще за один тиждень!?!! - само собою в мене так не буває :D

мне тоже нравится Моногидрат, прикольно раздуваети силы чуть добавляет!!! :blink:

Опубліковано:
мне тоже нравится Моногидрат, прикольно раздуваети силы чуть добавляет!!! :blink:

ага :)

• 2 місяці потому...
Опубліковано:

коли ти приходи на тревання і робиш з тою вагою що робив на минулому тренуванні і замість 10 повторів робиш робиш на диво 15 і це за один тиждень!?!! - само собою в мене так не буває :D

но вооще такое бывает. я треноровался 2 года вообще без ничегою джае без протеиновых добавок. просто питался хорошо. и вобщем-то были и нетакие даже прыжки в весах и повторахз)

Опубліковано:
но вооще такое бывает. я треноровался 2 года вообще без ничегою джае без протеиновых добавок. просто питался хорошо. и вобщем-то были и нетакие даже прыжки в весах и повторахз)

дааааааааа. ... жизнь такая штука...много сюрпризов хороших и не очень:)

Опубліковано:
дааааааааа. ... жизнь такая штука...много сюрпризов хороших и не очень:)

угу. главное не останавливатсья посреди пути и достигать поставленых целей. не л енится и быть уверенным в своих силах.

Опубліковано:
угу. главное не останавливатсья посреди пути и достигать поставленых целей. не л енится и быть уверенным в своих силах.

точно сказал :hv:

Опубліковано:

моногидрат сейчас добавка номер один для натуралов!

сколько не пробовал эфект всегда присудствует.

жаль только что кофе нельзя пить (люблю утром побпловаться)

да и по поводу перерывов правда, если долго принимать эфективность падает.

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

Когда застой пару месяцев-креатин очень эфективен.Без него и заниматься уже впадло)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано:

А хтось пробував kre-alkalyn або інші назви буферизованого креатину?

Буферизована форма не має недоліків моногідрату, фази завантаження тощо.

Дозування в 10 разів менше, тому випускається навіть в таблетках з транспортною системою.

Правда дорожче ніж моногідрат, але хто з нас не витратить зайву копійку задля результату? ;)

Думаю в найближчому майбутньому спробувати, якщо хтось приймав напишіть як подіяло і від якого виробника.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...