Vladimir Ishchuk Опубліковано: 28 березня 2009 Опубліковано: 28 березня 2009 (змінено) Нее.. это как футбол.. Тут нужно все онлайн глядеть. Я против Рено!!! Хотя когда-то был их фаном! Нічо-нічо... Все ще стане на свої міста... :bs: А формула весч цікава, тільки боюся я буду дрихнути :connie_33: Змінено 28 березня 2009 користувачем Voffka
Admin Опубліковано: 7 квітня 2009 Автор Опубліковано: 7 квітня 2009 Поражают меня шеи у гонщиков. Они сами по 50-60 кило весят, но шеи.. Следствие перегрузок.
shura Опубліковано: 7 квітня 2009 Опубліковано: 7 квітня 2009 чтобы на повороте не отвалилась )) Я против Рено!!! Хотя когда-то был их фаном! чё это ты так ?
Admin Опубліковано: 7 квітня 2009 Автор Опубліковано: 7 квітня 2009 чтобы на повороте не отвалилась )) чё это ты так ? Раньше работал в банке, который был спонсором этой команды. Меня сократили. Вот и не люблю теперь.
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 7 квітня 2009 Опубліковано: 7 квітня 2009 Поражают меня шеи у гонщиков. Они сами по 50-60 кило весят, но шеи.. Следствие перегрузок. Точно щоб башка на поворотах не відвалювалася :laugh1:
Nik Опубліковано: 8 квітня 2009 Опубліковано: 8 квітня 2009 Раньше работал в банке, который был спонсором этой команды. Меня сократили. Вот и не люблю теперь. очень обьективная причина :ap: зрелищные конечно гонки!!! и дорогущие!!! :kl:
Admin Опубліковано: 8 квітня 2009 Автор Опубліковано: 8 квітня 2009 очень обьективная причина :ap: Ну я б глянул на тебя.
Nik Опубліковано: 8 квітня 2009 Опубліковано: 8 квітня 2009 Ну я б глянул на тебя. это была шутка!!!! :bh: ... на прошлом месте работы у моего шефа был пежо 307SW, меня уволили и я теперь не люблю пежо :at: сори за флуд :bk:
Admin Опубліковано: 8 квітня 2009 Автор Опубліковано: 8 квітня 2009 это была шутка!!!! :bh: ... на прошлом месте работы у моего шефа был пежо 307SW, меня уволили и я теперь не люблю пежо :at: сори за флуд :bk: Ну вот такая же ситуация...
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 11 квітня 2009 Опубліковано: 11 квітня 2009 Все що не робиться - до кращого! Так що не переймайтеся... :Laie_48:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз