serginio Опубликовано 5 мая, 2014 Опубликовано 5 мая, 2014 Продам бучацький КСБ 70% Фірмова банка 1 кг - 140 грн На вагу (герметичний пакет) 1 кг - 130 грн Продукт з концентрату сироваткових білків сухий ПРОТЕЇН (WHEY) Виготовляється із свіжої молочної сироватки методом ультрафільтрації. Амінокислотний склад близький до амінокислотного складу м’язової тканини людини. Продукти з концентрату сироваткових білків легко й практично повністю засвоюється організмом. Склад продукту: Концентрат сироваткових білків сухий.
smilegamer Опубликовано 5 мая, 2014 Опубликовано 5 мая, 2014 Продам бучацький КСБ 70% Фірмова банка 1 кг - 140 грн На вагу (герметичний пакет) 1 кг - 130 грн А ты шутник, однако..
BamMargena Опубликовано 5 мая, 2014 Опубликовано 5 мая, 2014 Фірмова банка 1 кг - 140 грн На вагу (герметичний пакет) 1 кг - 130 грн ЭЙ, а голдом по 120 гривен не торгуешь?
Cell Опубликовано 6 мая, 2014 Опубликовано 6 мая, 2014 Насколько я знаю, они уже не фасуют порт в такие банки. Теперь в ведра. Какая дата на банке?
serginio Опубликовано 6 мая, 2014 Автор Опубликовано 6 мая, 2014 Насколько я знаю, они уже не фасуют порт в такие банки. Теперь в ведра. Какая дата на банке? Фасують у такі банки, як на фото. На жаль, тепер реалізують банки без етикетки (економія коштів), тому дати немає. Але прот "свіжий"; наприклад вчора людина замовила, сьогодні я забрав у постачальника і відправив.
andreyyy Опубликовано 6 мая, 2014 Опубликовано 6 мая, 2014 А ты шутник, однако.. :sarcastic: Цена реальная. На сайте 100 грн. вообще. http://www.buchachcheese.com/ru/prajs-list/
Cell Опубликовано 19 июня, 2014 Опубликовано 19 июня, 2014 На жаль, тепер реалізують банки без етикетки (економія коштів), тому дати немає. Але прот "свіжий"; наприклад вчора людина замовила, сьогодні я забрав у постачальника і відправив. Да, теперь приехали в таких банках, но с этикетками и датами, уже две последних поставки. Качество меняется в разных партиях. Не стабильное. В ведрах (первая партия) было самое козырное. Цена реальная. На сайте 100 грн. вообще. http://www.buchachcheese.com/ru/prajs-list/ Аваст не пускает на сайт. Пишет вирус. Последний раз (неделю назад) брал по 110грн/банка. Доставка дорогая. Оптом еще куда не шло. А вот отправлял в другие города, так за одну банку берут 30-35грн. Обьемный вес большой говорят.
Рекомендуемые сообщения