t04k2 Опубліковано: 21 травня 2014 Опубліковано: 21 травня 2014 сколько эти перчатки накладки в приседе+кг дают?
Lwkl82 Опубліковано: 21 травня 2014 Опубліковано: 21 травня 2014 Мне 40 кг дало, только нада на ноги надевать, а то работать не будут
t04k2 Опубліковано: 21 травня 2014 Опубліковано: 21 травня 2014 Мне 40 кг дало, только нада на ноги надевать, а то работать не будут на штангетки или место носков?
Lwkl82 Опубліковано: 21 травня 2014 Опубліковано: 21 травня 2014 Один на штангетку, вторую на носок. Вообще нужно две пары
yobilovus Опубліковано: 22 травня 2014 Опубліковано: 22 травня 2014 продавана знаю в реалі, вірити можна
XXR XXX Опубліковано: 22 травня 2014 Опубліковано: 22 травня 2014 продавана знаю в реалі, вірити можна Юра ну тогда ты ему хоть поясни что нет лифтерских перчаток
demoalex Опубліковано: 22 травня 2014 Автор Опубліковано: 22 травня 2014 Юра ну тогда ты ему хоть поясни что нет лифтерских перчаток Я особо не парился, как в нете нашел на каком-то сайте так и написал, тем более что силовые от того как их назовешь больше не станут))))
XXR XXX Опубліковано: 22 травня 2014 Опубліковано: 22 травня 2014 Я особо не парился, как в нете нашел на каком-то сайте так и написал, тем более что силовые от того как их назовешь больше не станут)))) за державу обидно(( низя нам приспособы такие юзать
yobilovus Опубліковано: 22 травня 2014 Опубліковано: 22 травня 2014 что нет лифтерских перчаток назовешь больше не станут)))) то просто пряма калька з бодібілдінг.ком GRIPAD® Lifting Gloves хоча насправді, якщо адаптувати назву я б назвав їх - рукосіськапад на шнурочку :bj: (силіконова подушечка на натяжному ремінці, яка лягає на долоню)
t04k2 Опубліковано: 23 травня 2014 Опубліковано: 23 травня 2014 то просто пряма калька з бодібілдінг.ком GRIPAD® Lifting Gloves хоча насправді, якщо адаптувати назву я б назвав їх - рукосіськапад на шнурочку :bj: (силіконова подушечка на натяжному ремінці, яка лягає на долоню) страшная штука=( на самом деле, в лифтинге использовать бы не стал)) лучше фитоняшке подарить)) что бы мазолики не натерла)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз