Перейти до публікації

Кидок

david

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

ну, не буду спорить, такого опыта и знакомств нет.

всё равно, слишком сложная схема, много движухи,

народу и стрёмный камбек в итоге. Но, всё равно она рабочая.

• Відповіді 66
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

16

• PROTEINFACTORY

12

• Cardopusher

9

• explosive

8

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Олег, ты понять не можешь потому как на такое может повестись только полный лох. Только не понять мне, как полный лох может стать оптовиком.

Опубліковано:

когда цена сладкая, и в качестве товара убедился , то и оптовик станет лохом.

а вообще по этой схеме и лохом быть не нужно.

Опубліковано:
Олег, ты понять не можешь потому как на такое может повестись только полный лох. Только не понять мне, как полный лох может стать оптовиком.

Во во, меня это и озадачивает.

И сладкая цена тут как раз повод для подозрительности.

Опубліковано:

ну значит не настолько сладкая, чтобы вызывало подозрение

• 5 місяців потому...
Опубліковано:
там где бизнес с подставными - верю, там где тебе нужно найти ханыгу с паспортом и уговорить его пойти взять карту на свой паспорт - не верю, это для теpактa можно попробовать, а для кидка в 5т - не верю

Апну стару тему. Мого тата цього літа кинули на 4 тис грн. Кинули професійно. Коротко суть: Потрібно було доставити з Житомира (якогось заводу чи що) 20 тон бруківки фурою. Батя знайшов в неті фірму яка займається такими перевозками. Говорив і з менеджеркою, і з директором, і з водієм фури. Узгоджували тип погрузки (а це треба бути в темі, щоб за це говорити). Короче за декілька днів все узгодили. "Контора" відправила йому на email лист з документами: різні свідоцтва реєстрації ТОВ і т.д., договір на перевозку з мокрими печатками і т.д., все як має бути. Оплата звісно наперед. Домовились на карту Приватбанку. Батя трохи повагавшись, але зваживши все таки закинув 4000грн. Ну і все… всі телефони контори "поза зоною". Заява в міліцію - карта ПБ зареєстрована на ліву особу (бомжа?). Діло заглохло.

Так що на рахунок "нужно найти ханыгу с паспортом и уговорить его пойти взять карту на свой паспорт … для кидка в 5т - не верю", то як бачиш провертають значно крутіші схеми з підключенням декількох людей, реєстрацією 3 сім-карт, "малюванням" документів з печатками, договорів, і за менше як 5т.

Також я провірив деталі email листа. Відправлено з російського IP, ймовірно через проксі. Так що навіть тут все продумали.

P.S. З того всього продавець бруківки сам організував доставку за 4.5 тис грн :) Чому не домовились так зразу не питайте, сам не знаю :)

Опубліковано:

интернет-кидки - это одно, а таскать товар туда-сюда по перевозчикам .. ммм

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...