OlegRO Опубліковано: 25 липня 2020 Опубліковано: 25 липня 2020 у меня голова болит от него валяются пару пачек пенты где-то дома, наверняка уже просрок..
Jus Опубліковано: 25 липня 2020 Опубліковано: 25 липня 2020 не, я нормально переношу, пробовал по чуть-чуть до 700-800 повышать, эксперимента ради, но если между 300 и 400 небольшая разница чувствуется (а между 200 и 400 как по мне сурьезная вполне), то дальше - ничего, а че продукт зазря переводить?
Finanse Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 Перші дні перед тренуванням по 200 закидав - не відчув ефекту. Потім по 400 - аналогічно. І це я 85 кг важу, все на голодний шлунок пив з кофеїном. Може не так займаюся, а може просто на фоні трену не особливо щось і відчуєш від цього препарату
Outlawif Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 А если почувствуешь, то что? ) Ладно там какой-то аргинин или что там жруть еще для пампа, оно хоть практически без побочек. Но есть препарат с таким списком побочек: з боку серцевої-судинної системи: аритмія, тахікардія, стенокардія, артеріальна гіпотензія/гіпертензія, відчуття жару (припливи), периферичний набряк; з боку системи крові та органів кровотворення: тромбоцитопенія з тромбоцитопенічною пурпурою, апластична анемія (часткове або повне припинення утворення всіх клітин крові, панцитопенія), що може мати летальний наслідок, кровотечі, лейкопенія/нейтропенія; з боку нервової системи: запаморочення, головний біль, асептичний менінгіт, тремор, парестезія, судоми, збудження та порушення сну, галюцинації; з боку шлунково-кишкового тракту: шлунково-кишкові розлади, відчуття тиску у шлунку, метеоризм, нудота, блювання або діарея, запор, гіперсалівація; з боку шкіри та підшкірних тканин: свербіж, почервоніння шкіри і кропив’янка, токсичний епідермальний некроліз і синдром Стівенса-Джонсона, висипання; Просто для ощущения пампа, который вообще ничего не дает? Я чет не понимаю в этом спорте :(
Faust Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 Ладно там какой-то аргинин или что там жруть еще для пампа, оно хоть практически без побочек. про аргинин, правда если вводить внутривенно, то тоже описывается немало побочек
andreyyy Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 Я кажись его внутривенно лупанул и офигел. Помню, что аминку какую-то нашел в аптечке. Дай, думаю, поставлю. Аж очконул, т.у. не знал, что будут спецэффекты. По сравнению с тем как я лупанул магнезийку струйно это конечно детский сад, но все же аж на жопу присел и панику включил не шуточную
Outlawif Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 Ну, внутривенно для пампа редко ставят. Это уже высший пилотаж, я такого вообще не понимаю ) А так список побочек все равно куда скромнее, и очевидным образом связан с сильной вазодилацией. По сравнению с тем как я лупанул магнезийку струйно это конечно детский сад Надо еще никотинки внутривенно, для сравнения )
andreyyy Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 редко, но метко та я не для пампа. Сдался мне тот памп... я ставил "просто так"
andreyyy Опубліковано: 27 липня 2020 Опубліковано: 27 липня 2020 удивительные вещи, кстати. Тот же АТФ если внутривенно поставить всего 1 кубик, то по шарабанам бьет сильно. Аж в глазах темнеет казалось бы, атф-то чего
Jazzman Опубліковано: 17 грудня 2020 Опубліковано: 17 грудня 2020 Відкрив баночку комплексних вітамінів, по строкам ще 7 місяців, а структура наче зіпсовані. Чи нормальний такий вигляд?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз