Перейти до публікації

Аптека

bunder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

у меня голова болит от него

валяются пару пачек пенты где-то дома, наверняка уже просрок..

• Відповіді 179
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

19

• andreyyy

16

• sal

15

• OlegRO

14

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 19 публікацій

• andreyyy

andreyyy 16 публікацій

• sal

sal 15 публікацій

• OlegRO

OlegRO 14 публікацій

Опубліковано:

не, я нормально переношу, пробовал по чуть-чуть до 700-800 повышать, эксперимента ради, но если между 300 и 400 небольшая разница чувствуется (а между 200 и 400 как по мне сурьезная вполне), то дальше - ничего, а че продукт зазря переводить?

Опубліковано:

Перші дні перед тренуванням по 200 закидав - не відчув ефекту. Потім по 400 - аналогічно. І це я 85 кг важу, все на голодний шлунок пив з кофеїном. Може не так займаюся, а може просто на фоні трену не особливо щось і відчуєш від цього препарату

Опубліковано:

А если почувствуешь, то что? )

Ладно там какой-то аргинин или что там жруть еще для пампа, оно хоть практически без побочек. Но есть препарат с таким списком побочек:

з боку серцевої-судинної системи: аритмія, тахікардія, стенокардія, артеріальна гіпотензія/гіпертензія, відчуття жару (припливи), периферичний набряк;

з боку системи крові та органів кровотворення: тромбоцитопенія з тромбоцитопенічною пурпурою, апластична анемія (часткове або повне припинення утворення всіх клітин крові, панцитопенія), що може мати летальний наслідок, кровотечі, лейкопенія/нейтропенія;

з боку нервової системи: запаморочення, головний біль, асептичний менінгіт, тремор, парестезія, судоми, збудження та порушення сну, галюцинації;

з боку шлунково-кишкового тракту: шлунково-кишкові розлади, відчуття тиску у шлунку, метеоризм, нудота, блювання або діарея, запор, гіперсалівація;

з боку шкіри та підшкірних тканин: свербіж, почервоніння шкіри і кропив’янка, токсичний епідермальний некроліз і синдром Стівенса-Джонсона, висипання;

Просто для ощущения пампа, который вообще ничего не дает? Я чет не понимаю в этом спорте :(

Опубліковано:
Ладно там какой-то аргинин или что там жруть еще для пампа, оно хоть практически без побочек.
про аргинин, правда если вводить внутривенно, то тоже описывается немало побочек

Opera_Снимок_2020_07_27_121226_likar.24tv.ua.png

Опубліковано:

Я кажись его внутривенно лупанул и офигел.

Помню, что аминку какую-то нашел в аптечке. Дай, думаю, поставлю.

Аж очконул, т.у. не знал, что будут спецэффекты.

По сравнению с тем как я лупанул магнезийку струйно это конечно детский сад, но все же аж на жопу присел и панику включил не шуточную

Опубліковано:

Ну, внутривенно для пампа редко ставят. Это уже высший пилотаж, я такого вообще не понимаю )

А так список побочек все равно куда скромнее, и очевидным образом связан с сильной вазодилацией.

По сравнению с тем как я лупанул магнезийку струйно это конечно детский сад
Надо еще никотинки внутривенно, для сравнения )

Опубліковано:

редко, но метко

та я не для пампа. Сдался мне тот памп...

я ставил "просто так"

Опубліковано:

удивительные вещи, кстати.

Тот же АТФ если внутривенно поставить всего 1 кубик, то по шарабанам бьет сильно.

Аж в глазах темнеет

казалось бы, атф-то чего

• 4 місяці потому...
Опубліковано:

Відкрив баночку комплексних вітамінів, по строкам ще 7 місяців, а структура наче зіпсовані. Чи нормальний такий вигляд?

IMG_20201217_190932.jpg

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...