david Опубліковано: 6 жовтня 2020 Опубліковано: 6 жовтня 2020 30-річний мешканець Харкова нелегально продавав сильнодіючі лікарські засоби у мережі. https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20201006-ha...raty-u-merezhi/
wolf Опубліковано: 6 жовтня 2020 Опубліковано: 6 жовтня 2020 Ой ля, кабер, епф, балка, жж и алчем...по-моему похоже очень на ассортимент гдфарм((( Надеюсь я ошибаюсь
Outlawif Опубліковано: 6 жовтня 2020 Опубліковано: 6 жовтня 2020 Ого, "п’ять паспортів з фотокарткою чоловіка, але з різними даними." - прям шпиен. Затрахали они ловить продавцов фармы. Так скоро и покупать не у кого будет.
Faust Опубліковано: 6 жовтня 2020 Опубліковано: 6 жовтня 2020 Затрахали они ловить продавцов фармы. ну да, это тебе не с торгашами наркоты бороться и их закладками
Пропионатычь Опубліковано: 6 жовтня 2020 Опубліковано: 6 жовтня 2020 Ой ля, кабер, епф, балка, жж и алчем...по-моему похоже очень на ассортимент гдфарм((( Надеюсь я ошибаюсь попробую сейчас узнать. Так скоро и покупать не у кого будет. будет ,но только у избранных)
andreyyy Опубліковано: 7 жовтня 2020 Опубліковано: 7 жовтня 2020 знать бы точно, все ли нормально с товарищем гд-фарм...
Гаррис Опубліковано: 7 жовтня 2020 Опубліковано: 7 жовтня 2020 Гады... когда похватают дилов, за качков примутся... в итоге только кгбисты накачанные будут... Пы Сы... только б не ГД...
bartid93 Опубліковано: 7 жовтня 2020 Опубліковано: 7 жовтня 2020 Я бы как раз не отключал его, а ловил бы еще кого-то, что б статистику делать
OlegRO Опубліковано: 7 жовтня 2020 Опубліковано: 7 жовтня 2020 кого? его же не расстреляли, он всех предупредит
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз