Karakut Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 https://magnolia-tv.com/text-news/2013-12-2...sklad-silnod-yu Правопорушник пояснив, що планував продати стероїди в Росії. У затриманого вилучено препарати, які містять сильнодіючі речовини - «Deca-Durabolin» 25 ампул, «Cidotestron» 12 ампул, «Stromdafort» 300 пігулок та «Становер» 300 пігулок. Загальна вартість вилучених препаратів становить близько 10 тисяч грн. Усі ліки є рецептурними, їх обіг в Україні жорстко обмежується та регламентується как они тут на 10к насчитали Парень на протеин решил заработать ...
wolf Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 Правопорушник пояснив, що планував продати стероїди в Росії. У затриманого вилучено препарати, які містять сильнодіючі речовини - «Deca-Durabolin» 25 ампул, «Cidotestron» 12 ампул, «Stromdafort» 300 пігулок та «Становер» 300 пігулок. Загальна вартість вилучених препаратів становить близько 10 тисяч грн. Усі ліки є рецептурними, їх обіг в Україні жорстко обмежується та регламентується как они тут на 10к насчитали Парень на протеин решил заработать ... я тоже не знаю откуда 10к грн взялось.посан явно с дочи и вез себе курсануть) там все как надо, дека для массы, стан для жесткости и сухости, короче, чтобы набирать сухую мышечную массу) даже в слове стомБафорт ошибку сделали, журналюги)
Папандопуло Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 " рецидивіст-контрабандист віз на собі цілий склад ". Ппц...хилый курс..а так раздули((
makzronin Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 я тоже не знаю откуда 10к грн взялось.посан явно с дочи и вез себе курсануть) там все как надо, дека для массы, стан для жесткости и сухости, короче, чтобы набирать сухую мышечную массу) даже в слове стомБафорт ошибку сделали, журналюги) Угу, и кроме контрабаса инкриминируют ему одному часть 3ю 321й статьи, как видишь. Считали видимо в аптечных ценах, чтобы сумма посолиднее выглядела.) " рецидивіст-контрабандист ". онанист-мазохист.)
Папандопуло Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 ..блин, я удивляюсь как он попался?
makzronin Опубліковано: 20 грудня 2013 Опубліковано: 20 грудня 2013 ..блин, я удивляюсь как он попался? На украинской таможне еще те сцуки...шмонают похлеще российских пограничников...(
Scythe Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 ..блин, я удивляюсь как он попался? Дык в статье ж написано: Встановлено, що мешканець м. Запоріжжя, який перебував у розшуку ГУ МВС України в Запорізькій області за тяжкий злочин, мав намір нелегально перемістити стероїди через митний кордон України, без жодних дозвільних документів. Чел в розыске был, ну а фарма шо при нём нашли - это уже бонус. Да и не факт шо она вообще была, могли ненавязчиво положить в карманы при обыске)
yobilovus Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 я раніше частенько перетинав кордон з РФ потягом - там чорта лисого можна провезти головне щоб собака не внюхала і щоб погранці не побачили щось явне, а сумки і т.д. не шмонають запитали чи нічого не везете, чи нічого декларувати не потрібно і все (правда це купе і я в костюмі)
kosss77 Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 (змінено) ну от жеж йобаній в ріт!!! це 50 таблеток всього лиш навсього Не 50таб а 5 пачек тоесть 500 таб и то если експертиза покажет полную дозировку Змінено 21 грудня 2013 користувачем kosss77
buran07 Опубліковано: 21 грудня 2013 Опубліковано: 21 грудня 2013 (змінено) Загальна вартість вилучених препаратів становить близько 10 тисяч грн... как они тут на 10к насчитал ... я тоже не знаю откуда 10к грн взялось... Вспомнилось видео Змінено 21 грудня 2013 користувачем buran
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз