Перейти до публікації

Прошу Помощи

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Какая-то плохая тенденция наметилась у мегатруЪпатриотов - любить Украину издалека...

Любить то хорошо ) Но выживать сейчас реально сложно. А жить - так и подавно. Курс доллара делает свое дело.

• Відповіді 80
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• AT0N

21

• Cardopusher

9

• Outlawif

7

• Axwell

6

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Какая-то плохая тенденция наметилась у мегатруЪпатриотов - любить Украину издалека...

точно.можно в армию пойти.заодно и свой город будешь отбивать и при деле

Опубліковано:
точно.можно в армию пойти.заодно и свой город будешь отбивать и при деле

как вариант

Опубліковано:

Так что бы идти в армию, нужно сначала на амуницию заработать. Не с головой жопой же там бегать.

Опубліковано:

А если задать вопрос киевлянам? Какие у вас шансы для таких как я? Понимаю, что квартира раза в 2 дороже будет... Все-же, если кантоваться, то хотелось бы больше в Киеве - как мне кажется, там работы больше.

Ездил сегодня в Зп центр занятости (мне в моем говорили, что в другой области пособие будут платить) - сказали, что откреплять будут от Дн не меньше двух недель, и пособие даже своим задерживают больше 2х месяцев. Как дальше жить - хз...

Опубліковано:
А если задать вопрос киевлянам? Какие у вас шансы для таких как я? Понимаю, что квартира раза в 2 дороже будет... Все-же, если кантоваться, то хотелось бы больше в Киеве - как мне кажется, там работы больше.

Ездил сегодня в Зп центр занятости (мне в моем говорили, что в другой области пособие будут платить) - сказали, что откреплять будут от Дн не меньше двух недель, и пособие даже своим задерживают больше 2х месяцев. Как дальше жить - хз...

центр зайнятості - є затримки з виплати допомоги, однозначно

нараховують, але не виплачують, бо нема бабла, на скільки я розумію - я став на облік на початку липня, але отримав лише одну виплату - 314 грн.

але це відкріплення, прикріплення - це формальна фігня, оскільки ти приходиш і стаєш на облік, чи кажеш що ти з Донецька - допоможуть і все оформлять, просто формально треба папірцями обмінятись з твоїм центром занятості що ти типу тепер в них...питання - як швидко тобі відправить донецьк їх.

з роботою - хз навіть що тобі запропонувати чи допомогти, але як на мене - в будь-якому випадку шанси знайти щось цікве - вищі.

якщо маєш підвішений язик, можу попитатись в знайомого щодо роботи в колл-центрі колектором, але скажи сам на скільки ти можеш піти на зговір зі своє совістю і забирати борги по телефону і на скільки тобі це було б цікаво і чи зміг би ти навчитись цілий день говорити по телефону нагло і безпардонно ))))

щодо житла - ціни на оренду квартир - доволі високі, хіба що волонтери зможуть допомогти

Опубліковано:

і додам - Львів гарне місто, з роботою напряг також, проте гарно ж як....

Опубліковано:

Ни, йа людына з вэлыкою совистю та дужэ сором"язлыва,- нэ зможу у колцэнтри працюваты. :(

Йа також нэ проты Львова, алэж жыты на щось потрибно...

У запоризькому ЦЗ пропонувалы йты на суспильни роботы, та минимальнойи зарплатни нэ выстачить навить однокимнатну квартыру зняты.

Опубліковано:
Ни, йа людына з вэлыкою совистю та дужэ сором"язлыва,- нэ зможу у колцэнтри працюваты. :(

Йа також нэ проты Львова, алэж жыты на щось потрибно...

У запоризькому ЦЗ пропонувалы йты на суспильни роботы, та минимальнойи зарплатни нэ выстачить навить однокимнатну квартыру зняты.

Ты шо, всеръёз пытался найти шото приличное в запорожском ЦЗ?))) Шукай по объявлениям в газетах\инете, мож чёто и нароешь на 2-2,5 т.грн.

Опубліковано:

ЦЕнтр занятости нужен только для компенсации.

Я как-то получал компенсацию. Первые несколько месяцев, кажется, в размере 100% (сокращение было)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...