Перейти до публікації

Батальон Донбасс: Обсуждение, Вопросы, Ответы.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Чесно говоря, почитав эту тему, вспомнил с грустью пословицу что сапоги должен тачать сапожник, да, "сапожника"-то нет... а что будет когда майдан3 приведет новых "сапожников" вот таких вот чп как вы и прочих охочих и уверенных что они смогут справиться со всем (только привыкнуть чуть-чуть надо), к рулю державы? Да конец будет. Не в обиду вам будет сказано.( До раши далеко, пойти что-ли в Польшу сдаваться?

• Відповіді 313
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• donbass_ato

67

• OlegRO

48

• Bund

44

• Cardopusher

18

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Чесно говоря, почитав эту тему, вспомнил с грустью пословицу что сапоги должен тачать сапожник, да, "сапожника"-то нет... а что будет когда майдан3 приведет новых "сапожников" вот таких вот чп как вы и прочих охочих и уверенных что они смогут справиться со всем (только привыкнуть чуть-чуть надо), к рулю державы? Да конец будет. Не в обиду вам будет сказано.( До раши далеко, пойти что-ли в Польшу сдаваться?

Я не был на майдане. На третий обязательно пойду. Прийти к власти... Хм никогда об этом не думал амбиций таких нет. Но с другой стороны если другие не могут то кто? Сейчас я готов не смотря на офицерское звание командовать не более чем 5-7 людьми и то не уверен что справлюсь. Рулить чем то более значительным не пойду если не буду уверен или верить не буду что справлюсь.

Опубліковано:
Мені також цікаві ці декілька варіантів.

"Украина" и "Азов" провели несколько тщательно спланированных и успешных операций в Мариуполе и ближайших. Без потерь.

"Днепр" Коломойского вроде бы тоже в качестве "пушечного мяса" не используют.

А бойцов нацгвардии и "Донбасса" частенько отправляют на бессмысленное уничтожение. Может, конечно, я не прав, но такое сложилось впечатление.

Кстати, тоже вариант.

Опубліковано:

Я, чесно кажучи, не зрозумів стосовно швеця (сапожника). В чому проблема, що приватний підприємець бере до рук зброю? Цей підприємець швидше за все буде і є мотострілком. Для підготовки мотострілка необхідно 24 години. Для бойового злагодження потрібне трохи більше часу. Тим більше місяць польових занять дуже і дуже допомагають. На потенційні твої зауваження скажу, що курс підготовки рейнжера займає 65 днів. А там підготовка ого-го. Ось можеш ознайомитися - https://topwar.ru/8187-reyndzhery-ssha-us-rangers.html . Відповідно до їх нормативів, наприклад я, можу спокійно іти до них на курси. Джиу-джитсу дуже допомагає. Якщо ти, приміром, ознайомишся із тактикою дій малих груп (підрозділів) згідно із стандартами НАТО (Донбас-ато мав би на полігоні вже із цим ознайомитися (Крістофер Е. Ларсен "Тактика легкої піхоти для дій малих груп" LITFST-V3 - https://docs.google.com/file/d/0ByLzJN45zIt...NYzA/edit?pli=1 ), бо Бутусов згадував про плани підготовки "Донбасу" по цій книзі), то там нічого надзвичайного для звичайного стрільця немає. Часу не так багато потрібно. Медико-санітарна підготовка, вогнева підготовка звісно потребує часу, але за наявності ресурсів зможешь спокійно пристрілятися. Пару сотень набоїв і вуаля. Те саме стосується і психологічної стійкості. Пару днів потренуватися під час вибухів та стрілянини, то зможеш бути нормальним бійцем.

Опубліковано:
"Украина" и "Азов" провели несколько тщательно спланированных и успешных операций в Мариуполе и ближайших. Без потерь.

"Днепр" Коломойского вроде бы тоже в качестве "пушечного мяса" не используют.

А бойцов нацгвардии и "Донбасса" частенько отправляют на бессмысленное уничтожение. Может, конечно, я не прав, но такое сложилось впечатление.

Кстати, тоже вариант.

"Україна" існує тільки на папері. Нажаль. "Азов" та "Дніпро" під егідою МВС. Як окремі спецпідрозділі міліції. В "Дніпро" дофуя добровольців. Я тобі скажу так. Зараз записують лише в резерв. Багато бажаючих.

Опубліковано:

Сторм дог.

как движуха в мариуполе?

Опубліковано:
"Україна" існує тільки на папері. Нажаль.

Як це на папері, адже я бачив Їх вживу?

Це ж ті самі пресловуті чорнi чоловічки Ляшка!

Вони не світяться у Слов'янську або на десь на блокпостах, але провели кілька успішних операцій по визволенню адмінбудівель.

Причому видно, що працюють специ, а не будь хто.

Сторм дог.

как движуха в мариуполе?

Всё спокойно. Штаб ДНР очистили, народных мэров повылавливали, оставшихся уродов разогнали и теперь самые страшные новости - это дтп всякие.

Опубліковано:
Як це на папері, адже я бачив Їх вживу?

Це ж ті самі пресловуті чорнi чоловічки Ляшка!

Вони не світяться у Слов'янську або на десь на блокпостах, але провели кілька успішних операцій по визволенню адмінбудівель.

Причому видно, що працюють специ, а не будь хто.

Всё спокойно. Штаб ДНР очистили, народных мэров повылавливали, оставшихся уродов разогнали и теперь самые страшные новости - это дтп всякие.

Командир "Азову" казав, що на папері. Ти з Азовом видно плутаєш.

Опубліковано:
Командир "Азову" казав, що на папері. Ти з Азовом видно плутаєш.

Бійцив "Азову" я бачу кожень день, а "Україну" бачив вживу двічи, ще кілька раз на ютубі. Але вони частенько працюють разом. Ось, наприклад

Батальон "Украина" поймал на Донбассе кадыровца

https://www.youtube.com/watch?v=p0U9AQUSImY

Опубліковано:

ну и слава богу что у вас порядок.

А местная власть осталась? Менты,гайцы,прокуроры?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...