Перейти до публікації

Батальон Донбасс: Обсуждение, Вопросы, Ответы.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Пока до 27го, если ничего не поменяется.

С домашними проблема :( Война голову правит нехило так... Нам говорили мол не стесняйтесь обращаться к психологам, а я думал че за бред, типа зачем. Щас понимаю о чем речь :) Пару суток на гражданке и уже крышу рвет конкретно. Вообще не понимаешь зачем ты тут и как вообще можно жить без оружия вокруг. Уже порываюсь собирать сумки назад. Жена в истерике типа че за дела, ждала, ждала, переживала, поддерживала как могла, а я приехал и даже не замечаю ее. А тут не то что жены, даже качаццо как-то больше не хочется. Короче ощущения интересные. Так наверное люди теряют семьи, становятся наемниками и постоянно ищут где бы еще повоевать. Пока товарищам не звонил, не знаю это массовое явление или только у меня шарики за ролики...

Уверен, что все через это проходят. Как раз читаю об этом в "Возвращении" Ремарка. И у мамы по работе много знакомых работают в психологической поддержке бойцам и в военкомате. Так что лучше найти возможность и воспользоваться помощью психолога, потому-что самокопание может быть хуже чем самолечение.

• Відповіді 313
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• donbass_ato

67

• OlegRO

48

• Bund

44

• Cardopusher

18

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
это массовое явление или только у меня шарики за ролики...

більшість так ....

в мене таке було після майданських подій ....

тримайся там!!!

• 1 місяць потому...
Опубліковано:
Семен Семенченко

Народу України.

Вчора ЦВК визнала мене обраним депутатом ВР України.

Згідно із законодавством, ЦВК не пізніше ніж на 5-й день після встановлення результатів виборів має офіційно оприлюднити їх в парламентській газеті "Голос України" і урядовій газеті "Урядовий кур'єр".

Після офіційного оприлюднення результатів виборів обрані парламентарії протягом 20 днів повинні надати Центрвиборчкому документ про звільнення з посади, несумісної з депутатським мандатом.

Я дякую Народ України за високу довіру.

Я не є військовослужбовцем, я проходжу службу у військовому резерві Національної гвардії України і є резервістом, який не отримує оплати за свою службу.

В даний час батальйон Донбас проводить бойове злагодження для несення служби в зоні АТО. Я як командир батальйону зроблю все для того, щоб підготувати резервістів до виконання своїх обов'язків.

У цей відповідальний і складний для країни час, коли існує реальна загроза агресії Росії вважаю своїм обов'язком знаходитися з батальйоном Донбас в зоні АТО.

До 1 грудня, в залежності від ситуації на фронті, я прийму рішення про проходження подальшої служби або виконання обов'язків народного.депутата України на підставі Закону України "Про статус народного депутата України"

Слава Україні!

Майор резерву НГУ, командир 2 батальйону спеціального призначення Національної гвардії "Донбас"

Семен Семенченко

P.S.Все що думаю про нашу боротьбу і відносинах з політичним керівництвом країни

Опубліковано:

какие новости с полей?

а можно тему как-то переименовать. заменить "бат донбасс" на "участие в ато" что-ли?

Опубліковано:

Тобто новини з полів? Якщо мова про бат. Донбас, то вони готуюьься. А якщо взагалі, то війна триває.

Опубліковано:

Хотел выложить ролик из Интера)

Где ты засветился)

Та чето комп тормозит... не могу (

А что можешь про Азов сказать? Есть они в ваших краях?

Отправил ребят. Они под Мариуполем еще подготовку проходят. И говорят что в основном все там.

Опубліковано:

Азов на Донеччині. А я на Луганщині.

Там в роліку купу вирізали. )))))

Опубліковано:

Нас всіх однаково тренують. Робота в зеленці, штурми, зачистки. Медичні тренінги. Однакові інструктори.

Опубліковано:

Хорошие спецы проводят подготовку? Наши, украинцы?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...