Redixin Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 всади теста да побольше!!! :JC_doubleup: :ay:
yobilovus Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Угу. А що він потім з акне робити буде? дасть їм імена і буде вирощувати
Bund Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 дасть їм імена і буде вирощувати Ти скажи, що якби знав, що тебе так посипле, чи зважився знову на цей курс?
yobilovus Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 роскажи по свой курс лучше, не жалеешь, результатом доволен в данный момент? не жалію, результатами задоволений з побочок: акне проблеми з печінкою підвищений цукор це те, що є зараз, але не факт що це від курсу, я окрім нього ще три курса антибіотиків зах""ячив, доволі сильних
yobilovus Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Ти скажи, що якби знав, що тебе так посипле, чи зважився знову на цей курс? 60/40 що зважився би просто поступив би більш грамотно на наступний раз - контролював би все аналізами, в т.ч. печінку до курсу і т.д. щоб зайти на курс повністю здоровим а то зимою получалось укол в руку антибіотика, укол в жопу якоїсь хрені, укол в другу половину 100 теста
Cell Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Може по 50 теста вистачило б, і на місяць всього, як Женя писав...
XXR XXX Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 да побольше!!! :JC_doubleup: :ay: да по глубже)
Outlawif Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Хотів би я подивитися на реакцію твоєї дружини та дитини, коли ти скажеш, що з понеділка почнеш тренуватися 6 разів на тиждень мінімум по 1,5 години. Я посчитал - в день около 3х часов уходит на тренировки :) И жена пока довольна. А как сяду на курс, будет довольна вдвое больше :D всади теста да побольше!!! :JC_doubleup: :ay: да по глубже) Эх ироды, змеи-искусители ) з побочок: акне проблеми з печінкою Есть вероятность, что первое является прямым следствием второго. А контролировать курс при помощи анализов - это батенька сам должен знать, трудовая необходимость.
Bund Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Я посчитал - в день около 3х часов уходит на тренировки :) И жена пока довольна. А как сяду на курс, будет довольна вдвое больше :D Ну вас поки що двоє? У мене два карапуза. Ледь вигризаю півгодини на тренування. І то жінка косо дивиться. Але мовчить.
Outlawif Опубліковано: 3 жовтня 2012 Опубліковано: 3 жовтня 2012 Ну вас поки що двоє? У мене два карапуза. Ледь вигризаю півгодини на тренування. І то жінка косо дивиться. Але мовчить. Ну мы это, работаем так сказать, в поте лица и всего остального... Процесс знаешь ли затягивает :) Будем посмотреть. Просто учитывая, что: а. Мы оба работаем дома и видимся практически 24 часа в сутки б. Имеем более чем свободный график и работа отнимает прямо скажем гораздо меньше, чем положено по трудовому законодательству в. Жена тоже со мной тренируется когда я езжу в зал, а в остальное время поглядывает как я пашу дома и даже помогает в плане подержи-подай-помоги У нее нет поводов смотреть косо. И я уверен, что ситуацию с карапузами удастся решить немного более строгим режимом дня, который на данный момент хромает на обе ноги ) Обстоятельства - они у всех разные.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз