peregar Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 а кашель є? чи він тільки від ацетату? Я слышел про кашель, но пока такого не было. Говорят это только если сосуды заденешь при инжекте. Ну бывает так поставишь, вынял иголку, а кровь струйкой аж до колена.
alex211284 Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 мужики, а нафига вам трен, неужели от старых добрых теста, деки, метана уже не торкает?
Outlawif Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Нафига нужна дека если есть трен... И почему деку с метаном можно, а трен уже сразу "нафига"? оО Чем он такой особенный?
peregar Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 мужики, а нафига вам трен, неужели от старых добрых теста, деки, метана уже не торкает? Метан мне сильно повышает кислотность желудка, дека стремна в мои 40 своей побочкой. Трен все же помягче, если так можно сказать.
vlad_leo Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Я слышел про кашель, но пока такого не было. Говорят это только если сосуды заденешь при инжекте. Ну бывает так поставишь, вынял иголку, а кровь струйкой аж до колена. а ти його в ногу колеш? шо на опі вільного місця вже нема?)))
Outlawif Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 На опе всегда есть место, но самому колоть туда невдобно. Мне-то жена колет ) ЗЫ Колено и с другой стороны - тоже колено...
vlad_leo Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 На опе всегда есть место, но самому колоть туда невдобно. Мне-то жена колет ) ЗЫ Колено и с другой стороны - тоже колено... про коліна да, тут ви мене підловили))) а той самий проп, шоб не дірявити опу через день можна ставити в бедро чи дельту? і чи можна інсулінкою? чи звичайним шприцом? бо читав теми і поради досвідчених - шо онлі жопа, онлі хардкор)
Outlawif Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Я щас все в дельты ставлю. Вообще привык все, что меньше 3х кубов - ставить в дельты.
vlad_leo Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 Я щас все в дельты ставлю. Вообще привык все, что меньше 3х кубов - ставить в дельты. а в дельти ставиться звичайною голкою чи інсулінкою? (просто не цікавився цим ніколи, томі і відповідні теми не читав)
валодя Опубліковано: 22 січня 2013 Опубліковано: 22 січня 2013 тр@хаться охота каждые 2 часа, а жена одна и та не резиновая... а в чом праблема? заведи резиновую, жена чай поймёт : )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз