palyanucya Опубликовано 2 февраля, 2009 Опубликовано 2 февраля, 2009 ну задніца у нього прям майже квадратна!
Vladimir Ishchuk Опубликовано 2 февраля, 2009 Опубликовано 2 февраля, 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw:
palyanucya Опубликовано 3 февраля, 2009 Опубликовано 3 февраля, 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw: і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!!
Vladimir Ishchuk Опубликовано 3 февраля, 2009 Опубликовано 3 февраля, 2009 і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!! Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap:
palyanucya Опубликовано 4 февраля, 2009 Опубликовано 4 февраля, 2009 Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap: так наші культуристи здається такжеш ромлять..
Mr Squat Опубликовано 14 сентября, 2009 Опубликовано 14 сентября, 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw: Щоб кулак меншим виглядав порівняно з мяском :s093:
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти