palyanucya Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 ну задніца у нього прям майже квадратна!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 2 лютого 2009 Опубліковано: 2 лютого 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw:
palyanucya Опубліковано: 3 лютого 2009 Опубліковано: 3 лютого 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw: і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!!
Vladimir Ishchuk Опубліковано: 3 лютого 2009 Опубліковано: 3 лютого 2009 і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!! Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap:
palyanucya Опубліковано: 4 лютого 2009 Опубліковано: 4 лютого 2009 Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap: так наші культуристи здається такжеш ромлять..
Mr Squat Опубліковано: 14 вересня 2009 Опубліковано: 14 вересня 2009 Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw: Щоб кулак меншим виглядав порівняно з мяском :s093:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз