Перейти до публікації

Фил Хит / Phil Heath

Паша

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 575
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Faust

119

• OlegRO

94

• Outlawif

28

• Mabila

25

Кращі автори в цій темі

• Faust

Faust 119 публікацій

• OlegRO

OlegRO 94 публікації

• Outlawif

Outlawif 28 публікацій

• Mabila

Mabila 25 публікацій

Опубліковано:

ну задніца у нього прям майже квадратна!

Опубліковано:

Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw:

Опубліковано:
Прикольні фото. Мене от що цікавить, чого більшість білдерів при позуванні, коли руку в кулак зжимають, великий палець кладуть в середину долоні? Мені кажеться так же не дуже зручно. :bw:

і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!!

Опубліковано:
і на деяких фотках, прям таки майже дуля виходить! ну незнаю напевно там зручніше і професійніше, просто потрібно звикнути!!

Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap:

Опубліковано:
Та фіг його зна... Мені все ж таки здається що так не зручно, а взагалі - хто як звик. Просто у цих амерекосів все не як у людей. :ap:

так наші культуристи здається такжеш ромлять..

• 7 місяців потому...
Опубліковано:

Буду за него болеть.

Опубліковано:

Щоб кулак меншим виглядав порівняно з мяском :s093:

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...