Jus Опубліковано: 1 листопада 2011 Опубліковано: 1 листопада 2011 Криво запостил... Он гад? да шугануть такого по-быренькому и всего-то делов! )) :bk:
55Pavilion Опубліковано: 1 листопада 2011 Опубліковано: 1 листопада 2011 Мне кажется шт просто очень холодная?! Че он так кривится, не уж то тяжко?
Jus Опубліковано: 1 листопада 2011 Опубліковано: 1 листопада 2011 Мне кажется шт просто очень холодная?! Че он так кривится, не уж то тяжко? да ты че! Конечно тяжко... попробуй столько поднять-то - не фунт изюму! ;)
Faust Опубліковано: 1 листопада 2011 Опубліковано: 1 листопада 2011 Мне кажется шт просто очень холодная?! Че он так кривится, не уж то тяжко? это просто он хочет её согнуть пополам )
Legioner Опубліковано: 25 січня 2012 Опубліковано: 25 січня 2012 Интервью с Фил Хитом! Фил расказывает про свою молодость, как он играл в баскетбол и был ведущим игроком лиги. Рассказывает как он купил свой первый фотик на е-бей и фоткал себя в ванной. https://vkontakte.ru/video-22477631_161642444
Redixin Опубліковано: 29 лютого 2012 Опубліковано: 29 лютого 2012 Интересно, сколько в нем кг синтола? завидуй молчаа!! :bananagz3: :snooks: )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз