SHOTA Опубліковано: 4 листопада 2008 Опубліковано: 4 листопада 2008 Деякі професіонали п"ють в день по 8-10 літрів води, а от непам"ятаю хто випиває 15 літрів в день.. да це ж лопнути можна і жити потрібно біля туалету! :D НАСЧЕТ 8-МИ незнаю, а 3-4 литра это точно
Nik Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 НАСЧЕТ 8-МИ незнаю, а 3-4 литра это точно согласен на 100% 8-чето дофига я пью 2,5-3 литра :P
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 але ж реально дехто з профі дудлить по 8-10л в день. да це ж біля толчка жити треба! :D
SHOTA Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 але ж реально дехто з профі дудлить по 8-10л в день. да це ж біля толчка жити треба! :D я даже ночью встаю, чтоб посать :D
palyanucya Опубліковано: 14 листопада 2008 Опубліковано: 14 листопада 2008 я даже ночью встаю, чтоб посать :D Я в ночі десь рази 3 в два нуля бігаю, але воду п"ю 3л + молока дофігіща :blush:
SHOTA Опубліковано: 15 листопада 2008 Опубліковано: 15 листопада 2008 Я в ночі десь рази 3 в два нуля бігаю, але воду п"ю 3л + молока дофігіща :blush: я молоко из-за жирности не пью
palyanucya Опубліковано: 16 листопада 2008 Опубліковано: 16 листопада 2008 хоча із за такої кількості рідини в туалет приходиться частенько бігати, але почуваю себе чудово! :)
люкс Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 Я в ночі десь рази 3 в два нуля бігаю, але воду п"ю 3л + молока дофігіща :blush: Молоко, надеюсь, не из пакетов?
B1ackLIT Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 Молоко, надеюсь, не из пакетов? А если из пакетов?
люкс Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 Воду пить: минимум за 30 мин до еды и в идеале через 2 часа после еды. Но если приём пищи был небольшим, то можно и через полтора часа. А если из пакетов? Если из пакетов, то зря! :( Так как всю молочную продукцию подвергают облучению на заводах - это убивает микроорганизмы и молоко дольше хранится, но существует и обратная сторона медали - радиация в молоке катастрофическая, так как молоко имеет свойство впитывать радиоактивные элементы. Но это ещё не вся красота. Для повышения срока хранения молоко упаковывают в пакеты , которые содержат антибиотик. При соприкосновении - антибиотик растворяется в молоке- оно дольше хранится, но колоссально вредит организму. Рассказывать какая дрянь антибиотики я не буду. Лучше покупать молоко на рынке. там , по крайней мере , без антибиотиков.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз