litvin4ik Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 я в экономике не силен,не подскажите разве такой курс экономика выдержит ?
Axwell Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 я в экономике не силен,не подскажите разве такой курс экономика выдержит ? Скорее с таким больше выдержит, чем с постоянной растратой ЗВР, как было ранее.
litvin4ik Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 я просто к тому что платежеспособность населения сильно падает
Erik Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 я просто к тому что платежеспособность населения сильно падает смотри в будущее с оптимизьмом. "нам только лучше от такого курса")))
ironlik Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 я в экономике не силен,не подскажите разве такой курс экономика выдержит ? В загальному для держави навпаки краще коли великий курс. Державі потрібно, щоб наш народ перестав затарюватися імпортним КСБ, коли в нас є свій, і почав вже нарешті вкладати гроші в наш ринок! От коли всі перейдуть на Бучач КСБ, тоді наша економіка почне розвиватися!!! Це був сарказм ))) але з великим змістом. Для прикладу я багато імпорту замінив на наш продукт. Найбільш болючим було перейти з німецьких вівс.пластівців Bruggen на наші :ak: Але вже звик і до наших. Хоч німці значно краще/якісніше роблять… і легше, і більше тої каші можна втиснути, що немаловажливо в нашій справі, але ціна вже явно неконкурентна. P.S. Сьогодні середньозважений курс 14.52: https://bank.gov.ua/control/uk/auction/deta...4&year=2014 Це значить, що в понеділок банки можуть виставити на продаж до 15.24грн/$ Особисто я прогнозую на ближчий час в реалі зараз на паніці курс набіжить до 16+, потім відкотиться до 15(+). Але це чисто мої здогадки.
Outlawif Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 На самом деле вопрос как-то с ног на голову поставлен. Курс доллара не причина, а следствие катящейся в тар-тарары экономики. Это лакмусовая бумажка процессов, которые происходят с нашей банковской системой и экономикой в целом. Циферки курса не означают ровным счетом ничего, важна динамика. Если сегодня курс 2 грн, а завтра 3 грн за доллар, то это п..ец, если курс сегодня 15, завтра 15, послезавтра 14,95 - то это зае..сь. Да и сама "экономика" лишь абстрактное собирательное понятие (если мы не о науке говорим). Она не может выдержать или не выдержать чего-то там. Даже в случае дефолта, экономика все еще существует )) А вот к дефолту мы все ближе и ближе.
OlegRO Опубліковано: 7 листопада 2014 Опубліковано: 7 листопада 2014 помню этот дефолт, вполне комфортное время :bm:
Barabass Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 КВН ... НБУ уже подготовил законопроект по ограничению наличных расчетов до 1000 евро. Об этом в эфире телеканала "1 + 1" сказала председатель НБУ Валерия Гонтарева. "Первое, что мы будем делать, и такой законопроект в парламенте уже есть - мы будем ограничивать наличные расчеты, чтобы они были не больше чем 1000 евро", - сказала Гонтарева.
Axwell Опубліковано: 10 листопада 2014 Опубліковано: 10 листопада 2014 (змінено) Курс такой же и остался, как в пятницу ?! Змінено 10 листопада 2014 користувачем Axwell
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз