Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Машины с салона так же уже год , все что более 150 000 грн. - через банк.

С машинами там немного можно обойти, скажем муж и жена платят по 150 каждый, правда с нынешним курсом до 300к ничего приличного и не купишь..

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:

Кто-то еще смотрит на курс в банке ? Обычному смертному там у кассы давно делать нечего )

Опубліковано:
Кто-то еще смотрит на курс в банке ? Обычному смертному там у кассы давно делать нечего )

Валюту можна купляти через депозити. Приносиш гривню в банк, кажеш що хочеш відкрити валютний ($/€) депозит. Детальніше тут. А на видачу валютних депо норм банки дають готівку. Є депозити і на 7 днів. Через Приват24 можна на 1 день відкрити (розірвати зразу), але так не більше $200 в день (схема описана в тій же групі, не знаю чи ще працює).

P.S. Валютні депо терміном більше 1 місяця не раджу відкривати.

Опубліковано:
Валюту можна купляти через депозити. Приносиш гривню в банк, кажеш що хочеш відкрити валютний ($/€) депозит. Детальніше тут. А на видачу валютних депо норм банки дають готівку. Є депозити і на 7 днів. Через Приват24 можна на 1 день відкрити (розірвати зразу), але так не більше $200 в день (схема описана в тій же групі, не знаю чи ще працює).

Перечитал пол стены, довольно таки интересно ребята описывают все. Спасибо за ссылку.

Опубліковано:
Перечитал пол стены, довольно таки интересно ребята описывают все. Спасибо за ссылку.

Моцарт и Лас-Вегас очень серьезные спецы

спс за ссылку

Опубліковано: (змінено)

Всё хорошо, но может быть такая же ситуация, как и с покупкой. Как бы купить можно, а валюты нету в кассе или себе собирают.

Вчера был самый жёсткий день скупки за всё время. Либо люди что-то знали, но за 5 часов нашел всего 600 долларов по 13.

Уже продажа в банке по 13,5)

Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
Всё хорошо, но может быть такая же ситуация, как и с покупкой. Как бы купить можно, а валюты нету в кассе или себе собирают.

Вчера был самый жёсткий день скупки за всё время. Либо люди что-то знали, но за 5 часов нашел всего 600 долларов по 13.

Уже продажа в банке по 13,5)

позавчера у меня аура была видмимо плохая, оч сложно было...некоторые принципиально сдавали в обменник :dc:

позавчера у меня аура была видмимо плохая, оч сложно было...некоторые принципиально сдавали в обменник :dc:

Это из-за того, что ты слишком большой. Люди боялись отдавать доллары и не получить ничего в замен :bm:

Опубліковано:

Для депозитів нормальні банки мають валюту. Теоретично і ненормальні мають давати, інакше - це дефолт для банка. Хоча на практиці зараз є багато проблемних банків, які не дають. Моїй мамі вже тиждень нещасних $500 в Надра не можуть віддати (тільки $300 віддали) 0.о

А в мене в цьому банку $1000+ через місяць закінчується :(

Але в майбутньому можливий варіант, що НБУ дозволить банкам віддавати валютні депо в гривні (по заниженому курсу звісно). Ну ще місяць все мало би бути норм.

Особисто я що зміг, то вже познімав з банків і перевів у валюту. Ех, а так гарно було раніше на високих грн відсотках жити :(

Для депозитів нормальні банки мають валюту. Теоретично і ненормальні мають давати, інакше - це дефолт для банка. Хоча на практиці зараз є багато проблемних банків, які не дають. Моїй мамі вже тиждень нещасних $500 в Надра не можуть віддати (тільки $300 віддали) 0.о

А в мене в цьому банку $1000+ через місяць закінчується :(

Але в майбутньому можливий варіант, що НБУ дозволить банкам віддавати валютні депо в гривні (по заниженому курсу звісно). Ну ще місяць все мало би бути норм.

Особисто я що зміг, то вже познімав з банків і перевів у валюту. Ех, а так гарно було раніше на високих грн відсотках жити :(

В Дельте по 100 долларов в день выдают с валютных депозитов. Самый пи****тый банк. Никогда у них доллара нету, точнее нужно на горячем ловить тех, кто идет валюту сдавать.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...