Axwell Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Вже неактуально. Скинув. Але якщо маєте гарні пропозиції, то можу знайти ще зеленого. Через пошту виявляється можна працювати. Сомнительная затея, если можно купить/продать по месту
paskual Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 в Киеве, по офиц курсу можно купить $? кто на днях покупал? и в каких банках.
Andreo-dok Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Помню в девяностых, соседи продали квартиру однокомнатную, за 2000$, тогда это казалось огромной суммой. Эх, знал бы прикуп... Хех, я помню когда приехал на учебу, родители покупали квартиры некоторым знакомым за 4-5к. Через пять лет эти ребята продавали хаты за 15-20к. Одбивали цену учебы,пьянок гулянок,сесий + покупали тачки + увозили еще пару тысяч налика домой)))
ironlik Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Сомнительная затея, если можно купить/продать по месту Та не така вже й сумнівна. Мої валютчики за таку суму макс.пропонують 23.4 Якщо мені на форумі запропонують навіть 23.7, то вже вигідніше. В той же час в Києві можна скинути по 24. Про курс покупки мовчу. Тобто велика вигода для двох сторін. Проблема тілки з затримкою в доставці $. Ну і з надійністю такої схеми…
Voldemar.T Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Киев Полдень 24,00(10) - 24,70 26,90 (00) - 28,00 0,3500 - 0,3700 Бумага есть. Предложений меньше. © Geo
OHIXA Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Та не така вже й сумнівна. Мої валютчики за таку суму макс.пропонують 23.4 Якщо мені на форумі запропонують навіть 23.7, то вже вигідніше. В той же час в Києві можна скинути по 24. Про курс покупки мовчу. Тобто велика вигода для двох сторін. Проблема тілки з затримкою в доставці $. Ну і з надійністю такої схеми… 3,5 по 23,6?
Лео Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Продам $3.5к по 23.5 Шкода, що через інтернет реалізувати продажу дуже складно :( Гривню ще можна закинути на Приват. А от долар хіба поштою пересилати ))) А разве нельзя закидывать доллар на долларовую карту например привата?
OHIXA Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 А разве нельзя закидывать доллар на долларовую карту например привата? нет
ironlik Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 3,5 по 23,6? Вже скинув місцевому валютчику по 23,45 І трохи продавцю з нашого форуму по 23,50 Доларів в запасі ще маю багато, але продавати по цих курсах більше боюся. Стрьомно сидіти з бумагою. Можу ще $1к за 24 скинути, якщо забитися зараз. Оплата на карту Привату. Доставка зразу після оплати Новою Поштою :) Фактично виходить, що ви купляєте 1-2денний ф’ючерс на долар ))
OHIXA Опубліковано: 7 лютого 2015 Опубліковано: 7 лютого 2015 Вже скинув місцевому валютчику по 23,45 І трохи продавцю з нашого форуму по 23,50 Доларів в запасі ще маю багато, але продавати по цих курсах більше боюся. Стрьомно сидіти з бумагою. Можу ще $1к за 24 скинути, якщо забитися зараз. Оплата на карту Привату. Доставка зразу після оплати Новою Поштою :) Фактично виходить, що ви купляєте 1-2денний ф’ючерс на долар )) по 24 я с понедельника возьму контракт с немедленной поставкой))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз