Barabass Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 в обменках которые находятся в поле моей видимости. 13.05 -13.5...купить по 13.5 можно хоть и не много..
Axwell Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 в обменках которые находятся в поле моей видимости. 13.05 -13.5...купить по 13.5 можно хоть и не много.. В районе какой станции метро ?
Barabass Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 В районе какой станции метро ? не скажу)
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 В деяких банках по 13.10 залишився. Попробую сьогодні через депо конвертнутись в долар в "Фінанси та Кредит". Пізніше відпишусь шо і як… Значить так. В А-Банк (читай Приватбанк) сьогодні закінчився депозит 25 000 грн. Ціль - перевести якнайшвидше в долари по "красивому" курсу :) А-Банк запропонував відкрити доларовий депозит, але мінімальний термін - 6 міс. При цьому обмежень по конвертації (15 000 грн) немає. Фінанси та Кредит - можна відкрити доларовий депозит за гривню, але мінімальний термін - 3 міс. Обмежень по конвертації (15 000 грн) немає (?). І там, і там курс 13.10. Моцарт на рахунок валютних депо писав: «Опять же... варианты "3-4 месяца и дольше" - неприемлемы, хочу сделать на этом ОСОБЫЙ акцент. Месяц-полтора у вас есть. "Я так думаю"(с.Мимино)" Но зуб не дам (с. мое)» І хочеться, і колиться :(
templar Опубліковано: 18 вересня 2014 Автор Опубліковано: 18 вересня 2014 типа через 3 месяца пиндец банковской системе?
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 типа через 3 месяца пиндец банковской системе? Можливо і тому. Або тому, що все йде до того, що валютні депозити будуть віддавати гривнею (по заниженому курсі). А може й все буде добре, але просто великі ризики, що не буде (Які ризики Моцарт вважає великими не знаю).
Valery Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Моцарт на рахунок валютних депо писав: «Опять же... варианты "3-4 месяца и дольше" - неприемлемы, хочу сделать на этом ОСОБЫЙ акцент. Месяц-полтора у вас есть. "Я так думаю"(с.Мимино)" Но зуб не дам (с. мое)» І хочеться, і колиться :( Он еще жив ? Нифига себе, долгожитель... А че там с Сальери творится ?
Valery Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 типа через 3 месяца пиндец банковской системе? Гы-ы... Если банковской системе трындец - тогда страны под названием Украина просто не существует (. Не кипишуйте, орлы...
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 А-Банк запропонував відкрити доларовий депозит, але мінімальний термін - 6 міс. При цьому обмежень по конвертації (15 000 грн) немає. Фінанси та Кредит - можна відкрити доларовий депозит за гривню, але мінімальний термін - 3 міс. Обмежень по конвертації (15 000 грн) немає (?). Таки перевів в долар в А-Банку на 6 міс по 13.10. Може пронесе і заберу їх. Але не рекомендую так робити. На рахунок обмежень, то насправді вони є. Поставити всю гривню на $ депо можна в один день, але падати на депо вона буде щодня по 15 000 по відповідному курсу. Я так і думав, що не може бути без обмежень. Val, Моцарт - відома та авторитетна в неті особистість в валютних/банківських питаннях. Банківська система може і встоїть, але є великі ризики забрати валютні депо обесціненою гривнею…
Barabass Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 а много долларов там у тебя что ты носишся с ними как писаной торбой? :dc:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз