Перейти к содержанию

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

в обменках которые находятся в поле моей видимости. 13.05 -13.5...купить по 13.5 можно хоть и не много..

• Ответов 9.5 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Топ авторов темы

• Outlawif

Outlawif 1475 публикаций

• OlegRO

OlegRO 1393 публикации

• MaJ0r

MaJ0r 855 публикаций

• Axwell

Axwell 422 публикации

Опубликовано
в обменках которые находятся в поле моей видимости. 13.05 -13.5...купить по 13.5 можно хоть и не много..

В районе какой станции метро ?

Опубликовано
В районе какой станции метро ?

не скажу)

Опубликовано
В деяких банках по 13.10 залишився. Попробую сьогодні через депо конвертнутись в долар в "Фінанси та Кредит". Пізніше відпишусь шо і як…

Значить так. В А-Банк (читай Приватбанк) сьогодні закінчився депозит 25 000 грн. Ціль - перевести якнайшвидше в долари по "красивому" курсу :)

А-Банк запропонував відкрити доларовий депозит, але мінімальний термін - 6 міс. При цьому обмежень по конвертації (15 000 грн) немає.

Фінанси та Кредит - можна відкрити доларовий депозит за гривню, але мінімальний термін - 3 міс. Обмежень по конвертації (15 000 грн) немає (?).

І там, і там курс 13.10.

Моцарт на рахунок валютних депо писав: «Опять же... варианты "3-4 месяца и дольше" - неприемлемы, хочу сделать на этом ОСОБЫЙ акцент. Месяц-полтора у вас есть. "Я так думаю"(с.Мимино)" Но зуб не дам (с. мое)»

І хочеться, і колиться :(

Опубликовано

типа через 3 месяца пиндец банковской системе?

Опубликовано

Можливо і тому. Або тому, що все йде до того, що валютні депозити будуть віддавати гривнею (по заниженому курсі).

А може й все буде добре, але просто великі ризики, що не буде (Які ризики Моцарт вважає великими не знаю).

Опубликовано
Моцарт на рахунок валютних депо писав: «Опять же... варианты "3-4 месяца и дольше" - неприемлемы, хочу сделать на этом ОСОБЫЙ акцент. Месяц-полтора у вас есть. "Я так думаю"(с.Мимино)" Но зуб не дам (с. мое)»

І хочеться, і колиться :(

Он еще жив ? Нифига себе, долгожитель... А че там с Сальери творится ?

Опубликовано

Гы-ы... Если банковской системе трындец - тогда страны под названием Украина просто не существует (.

Не кипишуйте, орлы...

Опубликовано
А-Банк запропонував відкрити доларовий депозит, але мінімальний термін - 6 міс. При цьому обмежень по конвертації (15 000 грн) немає.

Фінанси та Кредит - можна відкрити доларовий депозит за гривню, але мінімальний термін - 3 міс. Обмежень по конвертації (15 000 грн) немає (?).

Таки перевів в долар в А-Банку на 6 міс по 13.10. Може пронесе і заберу їх. Але не рекомендую так робити.

На рахунок обмежень, то насправді вони є. Поставити всю гривню на $ депо можна в один день, але падати на депо вона буде щодня по 15 000 по відповідному курсу. Я так і думав, що не може бути без обмежень.

Val, Моцарт - відома та авторитетна в неті особистість в валютних/банківських питаннях. Банківська система може і встоїть, але є великі ризики забрати валютні депо обесціненою гривнею…

Опубликовано

а много долларов там у тебя что ты носишся с ними как писаной торбой? :dc:

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...