templar Опубліковано: 18 вересня 2014 Автор Опубліковано: 18 вересня 2014 у него по ходу как раз гривна. у кого доллары, тот сидит с ведром попкорна и наблюдает за всем этим театром со стороны
samuraix801 Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 В Украине хотят запретить продавать больше $200 за день в одни руки
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 а много долларов там у тебя что ты носишся с ними как писаной торбой? :dc: Я ж писав, що 25 000 грн депозит сьогодні закінчився. templar точно підмітив: "у кого доллары, тот сидит с ведром попкорна и наблюдает за всем этим театром со стороны"
Axwell Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Деньги должны работать, а не лежать под подушкой)
templar Опубліковано: 18 вересня 2014 Автор Опубліковано: 18 вересня 2014 с нынешними раскладами баксы и под подушкой работают
Barabass Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Я ж писав, що 25 000 грн депозит сьогодні закінчився. templar точно підмітив: "у кого доллары, тот сидит с ведром попкорна и наблюдает за всем этим театром со стороны" у меня хоть и банковское образование :zhet: но я считаю что ложить деньги в банк на депозит под проценты нерацинальное их использование, банк дает тебе ровно столько сьест инфляция...они должны работать..вот тебе вариант как у Аксвела сейчас, 25 косарей твоих за дней десять при нехитром обмене дадут больше выхлопа чем за год в банке, правда надо суетится постоянно ...ну а если ты выбрал банк значит ты не из того десятка кто в вечном поиске гемороя ...и вычитывание пабликов с мыслями менял врятли чтото изменят...
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 у меня хоть и банковское образование :zhet: но я считаю что ложить деньги в банк на депозит под проценты нерацинальное их использование, банк дает тебе ровно столько сьест инфляция...они должны работать..вот тебе вариант как у Аксвела сейчас, 25 косарей твоих за дней десять при нехитром обмене дадут больше выхлопа чем за год в банке, правда надо суетится постоянно ...ну а если ты выбрал банк значит ты не из того десятка кто в вечном поиске гемороя ...и вычитывание пабликов с мыслями менял врятли чтото изменят... Для спекуляцій треба жити в великомі місті, а це не мій випадок. До того ж спекуляції - це і ризик, і нерви, і постійно бігати треба. Мені б просто вберегти нажите. З нашими відсотками банки раніше давали значно більше чим заробляє звичайний бізнес. Інфляція була ЗНАЧНО менша чим відсотки в банку: https://index.minfin.com.ua/index/infl/
Axwell Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Для спекуляцій треба жити в великомі місті, а це не мій випадок. До того ж спекуляції - це і ризик, і нерви, і постійно бігати треба. Мені б просто вберегти нажите. З нашими відсотками банки раніше давали значно більше чим заробляє звичайний бізнес. Інфляція була ЗНАЧНО менша чим відсотки в банку: https://index.minfin.com.ua/index/infl/ Какие риски ? Продать и не купить обратно ?
Barabass Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Для спекуляцій треба жити в великомі місті, а це не мій випадок. До того ж спекуляції - це і ризик, і нерви, і постійно бігати треба. Мені б просто вберегти нажите. З нашими відсотками банки раніше давали значно більше чим заробляє звичайний бізнес. Інфляція була ЗНАЧНО менша чим відсотки в банку: https://index.minfin.com.ua/index/infl/ :dc: прикол...а ты как думал зарабатываются бабки?
ironlik Опубліковано: 18 вересня 2014 Опубліковано: 18 вересня 2014 Какие риски ? Продать и не купить обратно ? Продати по одній ціні, а відкупитись по вищій. Хоча зважаючи на теперішню ситуацію, то такий ризик малий :) (якщо купляти долар по 13-13.5, а це не так легко зробити) :dc: прикол...а ты как думал зарабатываются бабки? Повір, бабла в мене достатньо (хоча все відносно). Знаю як заробляються… можна і без спекуляцій. В моєму місті на спекуляціях сильно не заробиш.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз