Outlawif Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 Гонтарева: Курс доллара будет колебаться, нужно привыкать (с) :bk: Она в курсе, что колебания, это изменения состояния системы около точки равновесия?...
Valery Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 Она в курсе, что колебания, это изменения состояния системы около точки равновесия?... Это слишком сложно для инвестиционного булгактера Гонтаревой ). Она знает только, что такое таргетирование, это ее любимый конек :Gigakach_01:
Barabass Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 заявила недавно что курс никогда больше не будет фиксированным, никогда...как будто она там на вечно засела со всей той братией))
yobilovus Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 а зачем тебе бакс? в заначку? в заначку.... в силу різних там обставин, купив сьогодні по 29 ((
smilegamer Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 в заначку.... в силу різних там обставин, купив сьогодні по 29 (( Выгодно взял ))
yobilovus Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 Выгодно взял )) вчора пропонували 27.8, але міняли заартачились в останній момент продавати, всі як один... сьогодні же ж до відкриття мб тоже не продавали, а потім зразу - хуяк - 29! я так швидко ще ніколи фінансові питання не вирішував
yobilovus Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 - хуяк - 29! думаю що сьогодні або в понеділок мб проб"є 30 грн/дол поки попит на валюту падає, всі в ахуї... пару днів треба на те, щоб змиритись
OHIXA Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 Так уже пробили как бы ... пробить это закрыть день за 30
VUBlack Опубліковано: 20 лютого 2015 Опубліковано: 20 лютого 2015 к примеру жена присмотрела кое какую меблю в квартиру , я отнекался мол когда будет 30 тогда мне подойдет ) там цена зафиксирована в гривне..))) теперь она интересуется курсом а я думаю что мало сказал ) Барабас, ты уже в мебельном?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз