ironlik Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Народ. Скромну групу для нас на ВК веду я )) Але так сталося, що мене викрили і на даний момент забанили :bm: Я думаю, що якраз через цей форум на мене й вийшли )) Я особливо не шифрувався, аватар однаковий на форумах, прогуглили ссилку, яку я дав тут на групу і "по дєлам" )) Тупанув я конкретно )) Взагалі-то я шифратор ще той, але чогось розслабився )) Так що поки оновлень в групі не буде. Як буде далі не знаю. Бачу два варіанти: 1) Домовлюсь з адміном за розбан і група закриється з рекомендацією зареєструватись на тому форумі 2) Якщо не домовлюсь, тоді перереєструюсь на форумі і згодом відновлю свою "діяльність" вже з більшою обережністю. Так як взагалі-то вважаю, що інформація має бути доступна всім. Нових учасників видалю з групи, так як думаю серед них є "інсайдери" з форуму. Що і як думаю стане відомо ближчим часом.
OHIXA Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Казанський: Гонтарєва написала заяву про відставку
templar Опубліковано: 2 березня 2015 Автор Опубліковано: 2 березня 2015 у привата "карточный курс" стоит 29/33.557
ironlik Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 у привата "карточный курс" стоит 29/33.557 В мене пише USD: 26.000 / 30.030 То шось закруто було б зразу на 3,5 грн зрости.
Barabass Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 Народ. Скромну групу для нас на ВК веду я )) Але так сталося, що мене викрили і на даний момент забанили :bm: Я думаю, що якраз через цей форум на мене й вийшли )) Я особливо не шифрувався, аватар однаковий на форумах, прогуглили ссилку, яку я дав тут на групу і "по дєлам" )) Тупанув я конкретно )) Взагалі-то я шифратор ще той, але чогось розслабився )) Так що поки оновлень в групі не буде. Як буде далі не знаю. Бачу два варіанти: 1) Домовлюсь з адміном за розбан і група закриється з рекомендацією зареєструватись на тому форумі 2) Якщо не домовлюсь, тоді перереєструюсь на форумі і згодом відновлю свою "діяльність" вже з більшою обережністю. Так як взагалі-то вважаю, що інформація має бути доступна всім. Нових учасників видалю з групи, так як думаю серед них є "інсайдери" з форуму. Що і як думаю стане відомо ближчим часом. идут они накуй, так и напиши в шапке группы, )
Realization Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 короче слил по 26,во все банках так,на рынке тоже. У пумба 26.5 но ничего не меняют есть банки и по 25
smilegamer Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 короче слил по 26,во все банках так,на рынке тоже. У пумба 26.5 но ничего не меняют есть банки и по 25 А зачем ты сливался, если не секрет ?))
Mabila Опубліковано: 2 березня 2015 Опубліковано: 2 березня 2015 короче слил по 26,во все банках так,на рынке тоже. У пумба 26.5 но ничего не меняют есть банки и по 25 у менял 26.5 прием
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз