Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ну через Приват24 раніше можна було $200 купити. Якщо є багато родичів (допустим 4) і дуже постаратись, то можна на них і на себе по $1000 в день купляти. Знаю, що так роблять.

100 тупо через конвертацію + 100 через депозит.

Ось цитата: "Т.е. в день можно купить ($100 ИЛИ €77) через обмен + ($100 И €100) через депозит."

Але я не знаю чи ще не прикрили. Немаю вільної гривні, щоб так ганяти :(

так а что делать с этими 1000 виртуальных баксов, если ты не можешь их забрать и продать кому-то наличные?

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:
так а что делать с этими 1000 виртуальных баксов, если ты не можешь их забрать и продать кому-то наличные?

перевести в гривны по более выгодному курсу и обналичить

Опубліковано:

З доларової карти для виплат (КДВ) гроші в касі дають.

Опубліковано:
Ну через Приват24 раніше можна було $200 купити. Якщо є багато родичів (допустим 4) і дуже постаратись, то можна на них і на себе по $1000 в день купляти. Знаю, що так роблять.

100 тупо через конвертацію + 100 через депозит.

Ось цитата: "Т.е. в день можно купить ($100 ИЛИ €77) через обмен + ($100 И €100) через депозит."

Але я не знаю чи ще не прикрили. Немаю вільної гривні, щоб так ганяти :(

а сам то делал так?

покупаешь 100 у.е. и все, твой акк блокирован на покупку валюты и пофиг на какую карту или через кассу

с долл карты можешь снимать, но не более чем эквивалент 15000 грн в сутки

пока еще можно

Опубліковано:
а сам то делал так?

покупаешь 100 у.е. и все, твой акк блокирован на покупку валюты и пофиг на какую карту или через кассу

Не робив, але на форумах пишуть, що схема робоча. Сам не маю можливості перевірити :(

$100 можна обміняти один раз в 24 год. Тобто якщо, зараз 16:40 купити $100, то наступну сотню можна буде купити завтра після 16:40

А через депозит інший таймінг. Один раз в день можна відкрити депо на $100. Тобто сьогодні ввечері можна відкрити/закрити депо на $100, а наступний раз можна завтра після 00:00, хоч зранку.

Це того тижня так було, може вже прикрили.

Опубліковано:
какой смысл с 200-400 баксами гонятся за курсами покупать их? в чем прикол?

спекулянты ссаные зарабатывают бабосик себе... тем кому сохранить надо было уже давно могли затариццо на любую сумму .... это же не первый месяц всё длится, а с конца февраля ...

Опубліковано:

Redixin, не поверишь, есть и такие, кто только отдупляться начинает. в основном пенсы, которые на высокие проценты по депозитам гривневым купились

Опубліковано:

И мне вот тыщонка баксов понадобилась... буду искать ))

Опубліковано:

с баксовой карты 700 снимал пару дней назад,накопится еще пойду пробовать

Опубліковано:
спекулянты ссаные зарабатывают бабосик себе... тем кому сохранить надо было уже давно могли затариццо на любую сумму .... это же не первый месяц всё длится, а с конца февраля ...

шо за люди)) то барыгами то спекулятнами .. это предприниматели... тут пол форума под барыг и спекулянтов попадают..валюта это такой же товар...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...