AT0N Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 рубль укрепляется Демура вещает что может укрепиться до 53, а потом улетит на 87-120.
Тарас Ф. Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 рубль укрепляется Международные резервы Российской Федерации Реальних підстав для зміцнення рубля немає.
Gerich. Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 Международные резервы Российской Федерации Реальних підстав для зміцнення рубля немає. А откуда такой вывод? Быть может, есть данные по платежному балансу РФ за январь-февраль 2015 года?
Тарас Ф. Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 А откуда такой вывод? Быть может, есть данные по платежному балансу РФ за январь-февраль 2015 года? 15 млрд, віддтоку інвестицій, дешева нафта, іноземні компанії йдуть з Росії, закриваючи або скорочуючи виробництво на своїх підприємствах. При таких умовах неможливо зміцнювати валюту за рахунок ринкових ричагів. А, маючи інформацію по ЗВР, зрозуміло, чому рубль стабільний і показує зростання. При добрих економічних показниках немає необхідності витрачати 25 млрд. баків з ЗВР за 2 місяці.
Gerich. Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 15 млрд, віддтоку інвестицій, дешева нафта, іноземні компанії йдуть з Росії, закриваючи або скорочуючи виробництво на своїх підприємствах. При таких умовах неможливо зміцнювати валюту за рахунок ринкових ричагів. А, маючи інформацію по ЗВР, зрозуміло, чому рубль стабільний і показує зростання. При добрих економічних показниках немає необхідності витрачати 25 млрд. баків з ЗВР за 2 місяці. Это все слишком опосредованно. Я технарь, мне цифирь подавай, а не абстрактный список факторов. У нас вот тоже дешевая нефть и газ (что нам в плюс, т.к. мы их импортируем). Приток инвестиций (европейские компании с радостью инвестируют в демократическую европейскую страну, насколько мне известно). ЗВР тратятся. Весь цивилизованный мир поддерживает и сочувствует нам. А гривна падает, падает и падает? Почему? Да потому что дефицит платежного баланса за 2014 год -13 миллиардов долларов :dc:
Voldemar.T Опубліковано: 25 березня 2015 Опубліковано: 25 березня 2015 Hекoтopыe бaнки ЗАБЛOKИРOBAЛИ в своиx банкoмaтax пoлучeниe наличныx пo кaртам "Пpиватa".
Тарас Ф. Опубліковано: 26 березня 2015 Опубліковано: 26 березня 2015 Это все слишком опосредованно. Я технарь, мне цифирь подавай, а не абстрактный список факторов. У нас вот тоже дешевая нефть и газ (что нам в плюс, т.к. мы их импортируем). Приток инвестиций (европейские компании с радостью инвестируют в демократическую европейскую страну, насколько мне известно). ЗВР тратятся. Весь цивилизованный мир поддерживает и сочувствует нам. А гривна падает, падает и падает? Почему? Да потому что дефицит платежного баланса за 2014 год -13 миллиардов долларов :dc: У нас дешеві нафта і газ? Дешеві відносно чого? Приток інвестицій в Україну? Від кого? Співчуття здатне підняти економіку? Gerich, ти з іншої планети? Все більше складається враження, що працюєш по методичці. Бо завжди переводиш теми, які не стосуються України, на ситуацію в Україні. І ось зараз почав про курс рубля, а завершив про гривню. Причому знову твої судження мають нотку абсурду. Схоже на навмисне викривлення фактів.
Erik Опубліковано: 26 березня 2015 Опубліковано: 26 березня 2015 моцарты-кресты скыглят, что работы у них нету, тишина.
OlegRO Опубліковано: 26 березня 2015 Опубліковано: 26 березня 2015 Национальный банк Украины с 31 марта 2015 г. будет устанавливать официальный курс гривны исходя из данных Системы подтверждения соглашений на межбанковском валютном рынке Украины. Далее
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз