ironlik Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Продам $1100 з доставкою Новою Поштою. Можна частинами. Продам дешевше ніж на оптах. Раніше продавав продавцям з форуму, є відгук :) Схема дій така: пишете в ПП або в чат на сайті, виясняємо актуальний курс, якщо влаштовує, то забиваємось. Після того, як забились ви зобов’язуєтесь оплатити грн на карту ПБ по домовленому курсі максимум завтра зранку (до 10:00), краще сьогодні. Після оплати я відправляю вам $. Схема вже обкатана, все норм.
Cardopusher Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Выходит ты уже откупился?? Тогда ты вроде по 26 продал? Зачем сейчас продаешь? Спекулируешь?
ironlik Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Выходит ты уже откупился?? Тогда ты вроде по 26 продал? Коли то ше було... Я вже давно відкупився, злився і ще раз відкупився ))) А зараз треба грн на особисті потреби. Якби не треба було, то не зливав би. Вангую, що долар буде рости. Не пройшло й години від попереднього повідомлення, як долар вже на 15коп. зріс :(
Barabass Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Після оплати я відправляю вам $. Схема вже обкатана, все норм. Осталось только на сортировке в киеве дать кому надо твои данные)
ironlik Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Осталось только на сортировке в киеве дать кому надо твои данные) Не треба нікому нічого давати :JC_spank: :Gigakach_01: :ab:
Barabass Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Не треба нікому нічого давати :JC_spank: :Gigakach_01: :ab: пачиму) данные твои найти не сложно, в контактиках все есть...давать я никому ничего не буду конечно , но и нех палицо ...
ironlik Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 пачиму) данные твои найти не сложно, в контактиках все есть...давать я никому ничего не буду конечно , но и нех палицо ... Якщо шифруватись, то фіг хтось купить. Це не банка недорогого протеїну. До того ж куди я відправив так і невідомо (не в Київ) :) А з мого міста навряд чи хтось знає контакти працівників НП, до того ж вони свої хлопці. Навіть якщо хтось якимось дивом проб’є їх контакти, то не уявляю як зав’яжеться розмова )) Та й взагалі не факт, що за домовленістю я відправив НП, а не Інтаймом або іншою службою. І взагалі не факт, що я кудись відправляв, а не продав на місці )) Так що все ок.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз