Дагот Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Не треба нікому нічого давати :JC_spank: :Gigakach_01: :ab: Отправляй другими людьми , ты уже попалился . Даже здесь все мониторится .
ironlik Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Отправляй другими людьми , ты уже попалился . Даже здесь все мониторится . Все ок. Долари вже продані. Читай попереднє повідомлення. Цю тему можна не продовжувати.
Дагот Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Все ок. Долари вже продані. Читай попереднє повідомлення. Цю тему можна не продовжувати. Ты ж не последний раз таким образом продал ))) На будущее.
Barabass Опубліковано: 24 квітня 2015 Опубліковано: 24 квітня 2015 Якщо шифруватись, то фіг хтось купить. Це не банка недорогого протеїну. До того ж куди я відправив так і невідомо (не в Київ) :) А з мого міста навряд чи хтось знає контакти працівників НП, до того ж вони свої хлопці. Навіть якщо хтось якимось дивом проб’є їх контакти, то не уявляю як зав’яжеться розмова )) Та й взагалі не факт, що за домовленістю я відправив НП, а не Інтаймом або іншою службою. І взагалі не факт, що я кудись відправляв, а не продав на місці )) Так що все ок. ну это ты такой умный опосля , все читается и мониторится...
ironlik Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 ну это ты такой умный опосля , все читается и мониторится... Ким конкретно читається і моніториться? Зловмисником з Києва? Навіть якщо б я передав НП і кинув сюди номер ТТН як би він міг отримати посилку, якщо вона йде не на його ім’я і взагалі не в Київ?
Дагот Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Ким конкретно читається і моніториться? Зловмисником з Києва? Навіть якщо б я передав НП і кинув сюди номер ТТН як би він міг отримати посилку, якщо вона йде не на його ім’я і взагалі не в Київ? Ты тупишь конкретно . Как тебе еще люди деньги доверяют ... Ты понимаешь хоть , что зловмисник может в НП быть и на отсеве вскрыть твою посыль с 1000 баксов или просто ее потерять ? Ты на 1000 баксов страхуешь посыль ? Не ? Тогда получишь свои 100грн. страховки . Понял в чем тебя оденут ?)))
Дагот Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Еще и Гонада у тебя в покупателях,судя по репе ))) Ну , ребята вы конспираторы херовы))
sashko86 Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Ким конкретно читається і моніториться? Зловмисником з Києва? Навіть якщо б я передав НП і кинув сюди номер ТТН як би він міг отримати посилку, якщо вона йде не на його ім’я і взагалі не в Київ? Давай пофантазируем о том что деньги все-таки утянули на нп (есть куча видео как вскрывают их фирменные пакеты с помощью цена и также легко заклеивают обратно. Кто тогда будет компенсировать ущерб покупателю твоих долларов? Я так понимаю что никто, да? Ты же их не по 12 грн скидываешь, чтоб людям так рисковать. Мне кажется выражение "скупой платит дважды" здесь подойдет.
col34 Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 на пакетах нп для кого напис стоїть:готівку вкладати не дозволяється?)
ironlik Опубліковано: 25 квітня 2015 Опубліковано: 25 квітня 2015 Ты тупишь конкретно . Как тебе еще люди деньги доверяют ... Ты понимаешь хоть , что зловмисник может в НП быть и на отсеве вскрыть твою посыль с 1000 баксов или просто ее потерять ? Оце у вас параноя. Сам колись такий був. Це майже нереально. 1) Треба, щоб зловмисник, який працює в службі доставки мого міста (тут зловмисників немає, всі свої) моніторив цю тему. Ймовірність близька до 0. Але навіть якщо це сталося, то: 2) Посилка відправляється довіреною особою не мною і не з мого ім’я 3) Не факт, що взагалі відправляється якась посилка(!!!!) або відправляється через іншу(!) службу 4) Хватить офтопити, я нікого не заставляю пересилати $ через НП/Інтайм/Міст-Експрес або іншу таку службу. І купляти в себе тоже нікого не заставляю. Як я вже писав, $ продані, тему можна не продовжувати.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз