MaJ0r Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Понятно, спасибо. А есть прогнозы по поводу границы падения гривны по отношению к доллару? так уже типо потолок, должны вот-вот развернуться. И это вот вот с начала прошлой недели и курс почему-то только растет. Хотя может кто-то выложит басни господ валютных спекулянтов почитать.
ResectoR Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 так уже типо потолок, должны вот-вот развернуться. И это вот вот с начала прошлой недели и курс почему-то только растет. Хотя может кто-то выложит басни господ валютных спекулянтов почитать. я тоже не верю, что будет снижаться. Интересно до сколько упадет.
Арис Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 В другой теме предположил 32, Вал сказал что около 26 и будет крутиться.
Тарас Ф. Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Зайшов тільки що подивитися на міжбанк. Сьогодні там дійсно кепсько. Долар 25,2. Пишуть, що попит значно перевищує пропозицію. Але збільшується зазор між купівлею і продажем. Я не економіст, але помітив одну прикмету. Якщо зазор між купівлею і продажем стає більше, ніж 50 копійок, то через короткий проміжок часу курс вертається в коридор, що був перед падінням.
Арис Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Зайшов тільки що подивитися на міжбанк. Сьогодні там дійсно кепсько. Долар 25,2. Пишуть, що попит значно перевищує пропозицію. Але збільшується зазор між купівлею і продажем. Я не економіст, але помітив одну прикмету. Якщо зазор між купівлею і продажем стає більше, ніж 50 копійок, то через короткий проміжок часу курс вертається в коридор, що був перед падінням. Вчера по 27 брали аж бегом
ResectoR Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Зайшов тільки що подивитися на міжбанк. Сьогодні там дійсно кепсько. Долар 25,2. Пишуть, що попит значно перевищує пропозицію. Але збільшується зазор між купівлею і продажем. Я не економіст, але помітив одну прикмету. Якщо зазор між купівлею і продажем стає більше, ніж 50 копійок, то через короткий проміжок часу курс вертається в коридор, що був перед падінням. Так що порадиш? Вважаєш буде відскок?
smilegamer Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Так що порадиш? Вважаєш буде відскок? он всегда есть после загона.
ResectoR Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Вчера по 27 брали аж бегом Сегодня самое дешевое предложение, только что смотрел, 27,2 грн. уже.
ResectoR Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 он всегда есть после загона. Это да. Но это на межбанке, а на черном рынке зазора почти нет. Есть предложение и купить и продать в районе 27,2 - 27,3
Тарас Ф. Опубліковано: 19 січня 2016 Опубліковано: 19 січня 2016 Так що порадиш? Вважаєш буде відскок? Пораджу не звертатися з такими питаннями до таких "спеців" як я))). Просто є вільна хвилинка, ось і теревеню на цю тему. Більше розраховую, що до розмови підтягнуться більші знатоки. Їхня думка буде цікавою.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз