Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Это да. Но это на межбанке, а на черном рынке зазора почти нет. Есть предложение и купить и продать в районе 27,2 - 27,3

Тая я же и не говорю, что откат будет завтра. Да и никто не скажет тебе, когда он будет. Есть мнение что это все игра спланированная под приезд МВФ, есть вариант, что просто Уговне свой карман все же ближе и пох на страну. Мне все это действо и темпы роста напоминают прошлогодний февраль. По гривне в день - это уже не серьезно.

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:
Тая я же и не говорю, что откат будет завтра. Да и никто не скажет тебе, когда он будет. Есть мнение что это все игра спланированная под приезд МВФ, есть вариант, что просто Уговне свой карман все же ближе и пох на страну. Мне все это действо и темпы роста напоминают прошлогодний февраль. По гривне в день - это уже не серьезно.

согласен, смахивает на типичный загон все.

Опубліковано:
Зайшов тільки що подивитися на міжбанк. Сьогодні там дійсно кепсько. Долар 25,2. Пишуть, що попит значно перевищує пропозицію. Але збільшується зазор між купівлею і продажем. Я не економіст, але помітив одну прикмету. Якщо зазор між купівлею і продажем стає більше, ніж 50 копійок, то через короткий проміжок часу курс вертається в коридор, що був перед падінням.

эти два дня "тонкий" рынок, их лучше не учитывать

Опубліковано:
эти два дня "тонкий" рынок, их лучше не учитывать

У мене тепер виникло ще більше питань))).

Опубліковано:
У мене тепер виникло ще більше питань))).

когда мало сделок - курс (и спрэд) можно нарисовать любой.

Опубліковано:
когда мало сделок - курс (и спрэд) можно нарисовать любой.

Я розумію так, що імпортери вже хочуть купляти валюту, а експортери ще не встигли її заробити, тому не мають що продавати. Звідси дефіцит пропозиції і мала кількість операцій.

Опубліковано:
Я розумію так, що імпортери вже хочуть купляти валюту, а експортери ще не встигли її заробити, тому не мають що продавати. Звідси дефіцит пропозиції і мала кількість операцій.

не большой объем из-за выходных за рубежом, торгуется только внутренняя валюта

и судя по всему очень хорошо торгуют в нужном направлении

Опубліковано:

Слава Богу пошел вниз немного) Сегодня к вечеру можно было по 27 купить, хотя с утра продавали по 27.8

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...