MaJ0r Опубліковано: 5 березня 2020 Опубліковано: 5 березня 2020 вот именно этого варианта мне почему-то и хочется. чтоб без спекулятивных скачков. как-то в пределах незначительных колебаний templar, этого и мне хочется и моим коллегам, несмотря на зп в баксах. Т.к. в нашей стране все через жопу, как ты написал во втором предложении
P@blo Опубліковано: 6 березня 2020 Опубліковано: 6 березня 2020 Реакція на новий Кабмін: Morgan Stanley рекомендує продавати українські бонди Morgan Stanley побоюється, що призначення нового уряду призведе до розширення дефіциту бюджету і негативно вплине на співпрацю з МВФ Американський інвестиційний банк Morgan Stanley порадив клієнтам скоротити позиції в єврооблігаціях України після зміни уряду і потенційного уповільнення реформ у країні. Про це йдеться в закритому аналітичному звіті Morgan Stanley для клієнтів, текст якого є в розпорядженні LIGA.net. "Ми рекомендуємо продавати єврооблігації Україна-2030 і купувати облігації Єгипет-2031", - наголошується у звіті. https://ua-news.liga.net/economics/news/rea...ukrainski-bondi
Outlawif Опубліковано: 6 березня 2020 Опубліковано: 6 березня 2020 У меня нету бондов, продавать нечего ((
OlegRO Опубліковано: 6 березня 2020 Опубліковано: 6 березня 2020 ))) такое ощущение, что эти "аналітикі Morgan Stanley" нихрена про наш уряд не знают))) По-третє, прем'єр кілька раз зазначив, що зміцнення гривні в минулому році вдарило по українській промисловості. "З огляду на незалежність НБУ, не дуже зрозуміло, за допомогою яких інструментів уряд збирається послабляти гривню", - йдеться в звіті. незалежность?? рили? эти бандосы полмесяца каждый день без оснований просто чтобы богатели ахметовы ПОДНИМАЛ курс бакса и выкупал все предложения лишь бы не было профицитовых предложений так наполняют воздухом цифры фантастического бюджета чтобы потом его всякие Пластуны и хитрожопые нью-гладковские растащили по карманам вот это единственная причина не продавать, а вообще не покупать евробонды этой коррупции страны
Cardopusher Опубліковано: 9 березня 2020 Опубліковано: 9 березня 2020 Паника началась. Черный понедельник млять) В 8 обменках нету бакса.
OHIXA Опубліковано: 9 березня 2020 Опубліковано: 9 березня 2020 Паника началась. Cardopusher, по поводу?
Cardopusher Опубліковано: 9 березня 2020 Опубліковано: 9 березня 2020 У нас люди паникуют если даже у путина понос начался) Прочитали новости что цена на нефть и акции рухнула. Коронавирус, все дела. Побежали скупать) Мне так ответили несколько людей с моего окружения. Не знаю как у вас, а в Киеве на позняках все обменники пустые)
MaJ0r Опубліковано: 9 березня 2020 Опубліковано: 9 березня 2020 Черный понедельник млять) В 8 обменках нету бакса. Cardopusher, жалко что нельзя со счета ЧП перевести, я бы с тобой заделился по курсу обменников там где нету, все равно был бы в жирном плюсе в сравнении с курсом продажы со своего валютного счета
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз