Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну все, чекаємо туземун?)

Мені так ліньки торгувати що навіть профіт вчорашній не хочу фіксити... Капєц та торгівля виснажує емоційно - краще тупо інвестувати кожен місяць по трішки і не паритись.

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:
торгівля виснажує емоційно
Ты еще со своими антидепрессантами в трейдеры полез ) Там люди с железной психикой и стальными нервами быстро превращаются в неврастеников ) Инвестировать конечно лучше.
Опубліковано:

Гроші мають рухатись, а не лежати. Прікол в тому що я весь той спадний тренд сидів в альтах і досить непогано їх збільшував за рахунок торгівлі. Але умовно якщо кількість монет зросла майже вдвічі то їх вартість впала в разів 8, ахах. Тобто якби не торгівля то в 16 разів би просів. Та нервово, але коли вдається то в кайф потрейдити)

На таблетки ж треба якось заробляти))

Опубліковано:

"Військові облігації за крипту

Випущено криптотокен Ukrainian Crypto Bond, який прив'язаний до державних цінних паперів. І це повідомлення може здатися рекламою чергового скам-проєкту, але поки не перемикайтесь. Токен випущено в партнерстві з ICU – топовою українською інвестиційною компанією. Розробники самі говорять, що поглянуть на результативність. Та спроба цікава і вперше на нашому ринку.

Валюта інвестицій – електронний долар USDT. З погашенням паперів інвестор поверне свої вкладення в повному обсязі за тим самим курсом. Але є одне але: відсотки за облігаціями залишаться брокеру як премія за нівелювання валютного ризику інвестора.

Тобто на 1000 USDT купив – 1000 USDT отримав, навіть якщо курс буде по 45 грн\$.

А от якщо держава відмовиться виконувати свої зобов'язання – цей ризик повністю на власнику токена.

Поріг входу – від 3 USDT (еквівалент 100 грн). Токен можна легко продати в будь-який час.

Більш широко про розробників та перспективи читайте в матеріалі Forbes за посиланням. "

Опубліковано:

я по 15-16 буду брать биток

Опубліковано:

та многие так планируют (брать в коридоре 7-17)

в моменті
уже 19
Опубліковано:

Я візьму коли буде менше долорра.

Опубліковано:

Українці зі статусом ВПО можуть отримати грошову допомогу від криптобіржі Binance

Одна з найбільших світових криптобірж Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українцям зі статусом внутрішньо переміщених осіб. Це одне з найбільших пожертвувань для України від приватної компанії.

Як отримати допомогу?

✅Необхідно пройти верифікацію в одному з фондів: Rotary Kyiv, «Паляниця» та iSans

✅Подати заявку на фінансування можна за адресою standwithukraine@isans.org

Виплати будуть надходити впродовж 3-х місяців на криптогаманець, а потім їх можна вивести на банківську картку (75 доларів щомісячно).

До цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу, та загалом планують допомогти 5000 біженцям з України.

Виплата коштів стала можливою завдяки співпраці Мінцифри із засновником Binance — CZ.

многие так планируют
Поэтому хер кому дадут. И тогда будут брать по 60, шоб хоть куда-то успеть. А потом по 30 капитулировать, чтобы откупить пониже и опять пролетят мимо. А потом скажут, что крипта это развод для лохов ))
в моменті
Пробивали до 18700 чтобы ликвидность собрать. За 19200 там было стопов с ликвидациями у туземунеров полные штаны )
Опубліковано:

тому я торгую на споті))

Я візьму коли буде менше долорра.
AT0N,

Навіщо?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...