VUBlack Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Може вжарив кредитну інспекторшу якусь. Finanse,так повинні були збільшити ліміт та прибрати відсотки) може не вжарив - от і покарали)
Finanse Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Бавиться з його кредитним лімітом щоб він прийшов і дав побавитись дрючком.
Cardopusher Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Кстати. Сегодня утром менял карту. Так как на моей срок годности закончился. Думаю что-то менеджер наклацала и связанно с этим. А может не понравился ей. Так как пошутил несколько раз не в тему. На ФОПовской карте движения на хаях налогового лимита. Думал это должно быть каким-то аргументом.
MaJ0r Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 дык если у тебя фоп с лимитами тебе должны были еще в мирное время предложить кару с лимитом овер 100к. А сейчас, хз, может на новые лимит высокий не ставят, а может после перевыпуска ставится дефолтные 2к, которые ты сам можешь в приват24 изменить
Outlawif Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 Инфляция в Польше 16%, в Турции почти 60%. Всплеск такой, что смотреть страшно. Цены на сырье падают. На нефть. На металлы еще больше. В интересное время живем.
MaJ0r Опубліковано: 6 липня 2022 Опубліковано: 6 липня 2022 мысль которая не покидает меня от начала полномасштабного вторжения рашки - за это платит весь мир
Finanse Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 Так і є phpBB [media] Не пам'ятаю де прочитав, десь на сайті з мемами: "Тяжкі часи створюють формують сильних людей, сильні люди створюють легкі часи. Легке життя породжує слабких людей, слабкі люди створюють тяжкі часи" circle of life. Трохи утріровано, але звучить правдоподібно.
Finanse Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 BNB зробило перехай до BTC за цей рік. Я став в шорт. Сиджу мурижу графіки. Нікому нічого не раджу, але можете звернути увагу. До кефіру аналогічна ситуація, але я думаю він десь на порозі пампу. Тільки не торгуйте по моїх словах, я просто філософствую.
Outlawif Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 став в шорт К доллару или битку? Бнб опасный, он может к битку только расти и будет в обозримом будущем. Многие его уже шортили к битку при мне, и все неудачно ) А к доллару хз, он вместе со всем рынком идет, а рынок сейчас не очень шортово выглядит, разве что мелкие движения ловить.
Finanse Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 В мене виходить спотовий шорт, бо в мене були БНБ, я їх перелив в біток і коли буде курс бнб до бітка падати - я відкупляю ту саму кількість бнб просто по меншій вартості. Відповідно накопичую біток. Короче кажучи - не маржинальний шорт. БНБ буде рости і ефір буде, але після перехаю очікую відбивання вниз. Якщо не буде - в мене залишиться біток, теж не дуже поганий варіант. По суті як я вже казав - такий собі маленький арбітраж, або навіть заробіток на арбітражі, бо суми мізерні для таких справ.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз