Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Може вжарив кредитну інспекторшу якусь.
Finanse,так повинні були збільшити ліміт та прибрати відсотки)

може не вжарив - от і покарали)

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:

Бавиться з його кредитним лімітом щоб він прийшов і дав побавитись дрючком.

Опубліковано:

Кстати.

Сегодня утром менял карту. Так как на моей срок годности закончился.

Думаю что-то менеджер наклацала и связанно с этим.

А может не понравился ей.

Так как пошутил несколько раз не в тему.

На ФОПовской карте движения на хаях налогового лимита. Думал это должно быть каким-то аргументом.

Опубліковано:

дык если у тебя фоп с лимитами тебе должны были еще в мирное время предложить кару с лимитом овер 100к. А сейчас, хз, может на новые лимит высокий не ставят, а может после перевыпуска ставится дефолтные 2к, которые ты сам можешь в приват24 изменить

Опубліковано:

Инфляция в Польше 16%, в Турции почти 60%. Всплеск такой, что смотреть страшно. Цены на сырье падают. На нефть. На металлы еще больше. В интересное время живем.

Опубліковано:

мысль которая не покидает меня от начала полномасштабного вторжения рашки - за это платит весь мир

Опубліковано:

Так і є

Не пам'ятаю де прочитав, десь на сайті з мемами:

"Тяжкі часи створюють формують сильних людей, сильні люди створюють легкі часи. Легке життя породжує слабких людей, слабкі люди створюють тяжкі часи" circle of life. Трохи утріровано, але звучить правдоподібно.

Опубліковано:

BNB зробило перехай до BTC за цей рік. Я став в шорт. Сиджу мурижу графіки. Нікому нічого не раджу, але можете звернути увагу. До кефіру аналогічна ситуація, але я думаю він десь на порозі пампу. Тільки не торгуйте по моїх словах, я просто філософствую.

Опубліковано:
став в шорт
К доллару или битку?

Бнб опасный, он может к битку только расти и будет в обозримом будущем. Многие его уже шортили к битку при мне, и все неудачно ) А к доллару хз, он вместе со всем рынком идет, а рынок сейчас не очень шортово выглядит, разве что мелкие движения ловить.

Опубліковано:

В мене виходить спотовий шорт, бо в мене були БНБ, я їх перелив в біток і коли буде курс бнб до бітка падати - я відкупляю ту саму кількість бнб просто по меншій вартості. Відповідно накопичую біток. Короче кажучи - не маржинальний шорт.

БНБ буде рости і ефір буде, але після перехаю очікую відбивання вниз. Якщо не буде - в мене залишиться біток, теж не дуже поганий варіант. По суті як я вже казав - такий собі маленький арбітраж, або навіть заробіток на арбітражі, бо суми мізерні для таких справ.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...