Outlawif Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 в мене були БНБ, я їх перелив в біток Ну, это по сути единственный способ зашортить к битку что-либо. Либо так, либо занять с плечом на марже и все то же, но с риском ликвидации и огромной комиссией ) В твоем варианте это по сути безрисковый шорт. Даже если бнб пойдет дальше в перехай, у тебя все равно есть биток, ты просто меньше заработаешь на нем, когда он будет расти, чем заработал бы на бнб.
Finanse Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 Так! Така стратегія, мені підходить, менше ризику - менше прибутку. Мінус в тому що я весь час в крипті. Коли вся крипта падає то у виграші ті хто в тезері і або скальплять, або тупо відкупають потрохи (але в таких вже мабуть всі запаси тезера закінчились) Ви скажете нащо паритись - закинь біток і бнб в пул ліквідності. А я вам скажу - х?№ там що заробиш, я сидів в тому пулі і порахував співвідношення тої мізерної комісії і отакої торгівлі. На торгівлі за день можна зробити тих 3% нещасних проценти як в пулі за приблизно пару місяців, а то і рік якщо популярні монети і не сильно ковзають. Як торгівлею перелиєш в слабшу монету активи і в разі її просадки залишишся в ній - так і в пулі ліквідності тобі перелиється в слабшу монету. Я сидів в пулі VET/BNB - від початку війни - за ті місяці насипали 17 VET (який зараз трохи більше 2 центів коштує) і десь приблизно на 15$ БНБ. А за вчора заробив десь приблизно 20$ і то тільки по закритих позиціях.
Outlawif Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 я весь час в крипті Сейчас самое время быть по уши в крипте. Я бы сейчас только накапливал. В смысле накапливаю ) Вот когда фиксировать, это хороший вопрос... Ну раньше перехая всего рынка я точно фиксировать ничего не буду, а там посмотрим. Промежуточные коррекции буду хэджировать шортами.
Finanse Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 Ну раньше перехая всего рынка я точно фиксировать ничего не буду 0utlaw, Я буду фіксувати на ризикових альтах, якщо вони взагалі вистрелять. А всякі бнб, бітки, ефіри - хай лежать (йой, най буде). Може стануть колись нашою валютою.
Outlawif Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 валютою Не, не станут. Это не деньга, это активы. Как акции-шмакции и прочая чепуха, на которой люди обогащаются и разоряются уже не первую сотню лет ) Гейропа там какую-то регуляторную хрень пишет в спешном порядке, что-то скоро должно быть. И в каком-то виде цифровая валюта конечно появится, и наверняка будет основана на крипте, потому что ничего лучше пока не придумано, но вот когда и какая - хз. Не фиксировать совсем я думаю неправильно. В кризис, когда рынки падают и коррекции по 50-70% даже на "низкоризковых" и "хэджевых" активах - смысла пересиживать такое не вижу. Был бы я в крипте с прошлого дампа, наверняка как минимум часть позиций зафиксировал бы на хаях, при капитализации в 3+ трлн. А потом откупал бы с просадки. Хотя стратегии конечно могут разные быть...
Outlawif Опубліковано: 7 липня 2022 Опубліковано: 7 липня 2022 Да, такое тоже может быть ) Но я не сильно подвержен таким штукам, так что надеюсь устоять )
MaJ0r Опубліковано: 8 липня 2022 Опубліковано: 8 липня 2022 Сложна ) Или тут я один не понимаю график чего изображен выше?
Finanse Опубліковано: 8 липня 2022 Опубліковано: 8 липня 2022 Та то ж чистий графік)) Ці стрілочки на бінансі то розмітка. Червоні продаж, зелені купівля. По факту шорти вийшли з усередненням.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз