Cardopusher Опубліковано: 13 липня 2022 Опубліковано: 13 липня 2022 Ну я так и понял. В своем первом сообщении озвучил свое умозаключение. юсдт по реальному курсу продают. так и сделаю. спасибо)
Outlawif Опубліковано: 13 липня 2022 Опубліковано: 13 липня 2022 В своем первом сообщении Ты там в гривне цену давал, там сильно больше разброс, около 20%. Я написал почему так: из-за разницы курса нбу и реального. А если в баксах то там 2.5% (примерно 500 у.е. на 20к цены) - это уже совсем другой порядок. И это просто небольшой профит продаца плюс падение рынка. На бычьем рынке может быть даже дешевле на п2п покупать ) Не успевают переставлять за ценой. Цифры любят точный счет, тогда становится понятно
Finanse Опубліковано: 14 липня 2022 Опубліковано: 14 липня 2022 что-то не так делаю Cardopusher, вибери спосіб оплати. Справа не в регіоні, а в деяких способах оплати. По фільтру автоматичну видає найдешевший варіант у випадку купівлі, в даному випадку WISE - там долар по 30, а Приват до прикладу 37.
Cardopusher Опубліковано: 14 липня 2022 Опубліковано: 14 липня 2022 Кстати сейчас на вайз только валюту можно закинуть. грн с грн карты уже не пропускает. Показать
Finanse Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 В перший місяць війни мій начальник видав що буде долар по 50. Всі посміялись, сказали щось типу "ми переможемо", "курс втримають, бо нам всі країни допомагають" і т.д. Він то песиміст по всіх фінансових питаннях відколи я його знаю, але цього разу мені щось здалось що він правильно вгадав. Ще він прогнозував що в нас буде зп 100 $, ахах. Це, звичайно, видається нереальним, але щось вже не дуже смішно.
Finanse Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Укріплення гривні вже неможливе: експерти прогнозують шалену інфляцію до кінця року
MaJ0r Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 Це, звичайно, видається нереальним, але щось вже не дуже смішно. Finanse, я мріяв про таку зп у 2001му році, це було аж 500 гривень. Непогано для першої работи. Але не зміг в цю цифру (
OlegRO Опубліковано: 15 липня 2022 Опубліковано: 15 липня 2022 експерти прогнозують шалену інфляцію до кінця року Якщо обсяг допомоги від партнерів до кінця року не зросте, резерви можуть впасти до критично низького рівня. пока так: Евросоюз сократит помощь Украине на фоне отказа от российского газа, - Bloomberg
Outlawif Опубліковано: 18 липня 2022 Опубліковано: 18 липня 2022 Эфир +50% за 6 дней ) Никто зашортить не хочет? Весь рынок отскочил нехило. Вот тебе и инфляция. Постепенно набираю хэдж-шорт, есть мысля что это бычья ловушка.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз