Перейти до публікації

Курсы Валют. А По Чем Сегодня?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну я так и понял.

В своем первом сообщении озвучил свое умозаключение.

юсдт по реальному курсу продают.

так и сделаю.

спасибо)

• Відповіді 9,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1475

• OlegRO

1393

• MaJ0r

855

• Axwell

422

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 475 публікацій

• OlegRO

OlegRO 1 393 публікації

• MaJ0r

MaJ0r 855 публікацій

• Axwell

Axwell 422 публікації

Опубліковано:
В своем первом сообщении
Ты там в гривне цену давал, там сильно больше разброс, около 20%. Я написал почему так: из-за разницы курса нбу и реального.

А если в баксах то там 2.5% (примерно 500 у.е. на 20к цены) - это уже совсем другой порядок. И это просто небольшой профит продаца плюс падение рынка. На бычьем рынке может быть даже дешевле на п2п покупать ) Не успевают переставлять за ценой.

Цифры любят точный счет, тогда становится понятно

Опубліковано:
что-то не так делаю
Cardopusher,

вибери спосіб оплати. Справа не в регіоні, а в деяких способах оплати. По фільтру автоматичну видає найдешевший варіант у випадку купівлі, в даному випадку WISE - там долар по 30, а Приват до прикладу 37.

Опубліковано:

Кстати сейчас на вайз только валюту можно закинуть.

грн с грн карты уже не пропускает.

Опубліковано:

Троекурсие и звездеж

0005.jpg

Опубліковано:

В перший місяць війни мій начальник видав що буде долар по 50. Всі посміялись, сказали щось типу "ми переможемо", "курс втримають, бо нам всі країни допомагають" і т.д. Він то песиміст по всіх фінансових питаннях відколи я його знаю, але цього разу мені щось здалось що він правильно вгадав.

Ще він прогнозував що в нас буде зп 100 $, ахах. Це, звичайно, видається нереальним, але щось вже не дуже смішно.

Опубліковано:
Укріплення гривні вже неможливе: експерти прогнозують шалену інфляцію до кінця року
Опубліковано:
Це, звичайно, видається нереальним, але щось вже не дуже смішно.
Finanse,

я мріяв про таку зп у 2001му році, це було аж 500 гривень. Непогано для першої работи. Але не зміг в цю цифру (

Опубліковано:
експерти прогнозують шалену інфляцію до кінця року

Якщо обсяг допомоги від партнерів до кінця року не зросте, резерви можуть впасти до критично низького рівня.

пока так: Евросоюз сократит помощь Украине на фоне отказа от российского газа, - Bloomberg

Опубліковано:

Эфир +50% за 6 дней ) Никто зашортить не хочет?

Весь рынок отскочил нехило. Вот тебе и инфляция. Постепенно набираю хэдж-шорт, есть мысля что это бычья ловушка.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...