VUBlack Опубліковано: 21 липня 2022 Опубліковано: 21 липня 2022 usd из-за рубежа? Cardopusher, искать знакомых водителей международных автобусных перевозок, шоб они привезли просто кешем. ну конечно ооочень крупную суму не повезут - там лимиты есть на провоз через границу
Finanse Опубліковано: 25 липня 2022 Опубліковано: 25 липня 2022 Fitch знизило рейтинг України до переддефолтного
Cardopusher Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Блин. Я походу тормоз. Но что-то не вьехал. Как имея на счету бинанс юсдт, купить биток? И чтобы он просто лежал как в копилке.
Finanse Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 якщо зовсім торгувати не будеш - заходь тоді в earn після покупки і закидай туди як в банк, будуть ще відсотки капати якщо нічого не виходить - перевір чи usdt на спотовому гаманці, чи може в гаманці "поповнення" (якщо після П2П не перевів) - звідти без комісії на спот кидаєш, на споті вибираєш BTC/USDT і ставиш відро. ну або купуєш по ринку, то вже як більше подобається
Cardopusher Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 якщо зовсім торгувати не будеш - заходь тоді в earn після покупки і закидай туди як в банк, будуть ще відсотки капати Finanse, 1. не планирую. оооо я там вчера ковырялся. И видел этот формат хранения. А в чем лучше хранить и на какой период? юстд/биток? Точно таким же способом, можно наполнить свою "корзину" разной криптой? перевір чи usdt на спотовому гаманці, чи може в гаманці "поповнення" (якщо після П2П не перевів) - звідти без комісії на спот кидаєш, на споті вибираєш BTC/USDT і ставиш відро Finanse, Да. Зашли юсдт через п2п. Ничего с ними не делал.
Finanse Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Ничего с ними не делал. Cardopusher, вибирай "переказ" з гаманця поповнення на спот А в чем лучше хранить и на какой период? Cardopusher, безстроковий btc або usdt, загалом по % дивись. Безстрокові можна любу хвилину зняти і продати. Є більше коштів - розділити ризики, купити різної крипти. Ніхто не порадить якої, а як порадить то буде 50\50 чи вона виросте, чи впаде
Cardopusher Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Мне для "копилки" Я вижу самую поплуярную там. биток, эфир, лайткоин.
Finanse Опубліковано: 26 липня 2022 Опубліковано: 26 липня 2022 Не знаю як там по статистиках/аналізах - але відчуваю п'ятою точкою що біток набирає домінантну позицію, бо мої альти падають в парі до нього. якийсь бдсм намічається
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз