Outlawif Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 Я не против, чтобы в нбу нюхали кокс. Только не в рабочее время и не на мои деньги.
VUBlack Опубліковано: 29 липня 2022 Опубліковано: 29 липня 2022 та пипец, не шоб разрешить банкам свободно валютой торговать, либо обменникам процент маржи поставить, занимаются херней самый прикол что в нбу по областям после того как ликвидировали почти все териториальные управления и валютного контроля не осталось как ткового...
Outlawif Опубліковано: 31 липня 2022 Опубліковано: 31 липня 2022 Стейблкоины стали расчетной единицей в спортивной сфере. Один футбольный клуб продал игрока в бразильский Сан-Паулу за 6 млн USDC.
Finanse Опубліковано: 1 серпня 2022 Опубліковано: 1 серпня 2022 І що, доходять вже чутки що закриють всі обмінники в країні?)
Outlawif Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 23-24 мах Пытались даже 25 штурмовать сходу, но уперлись в тяжелые для рынка уровни и поехали вниз. Я даже неплохой шорт взял с 24500, правда уже закрыл, не стал держать долго. Сейчас мнения сильно разделились, куда эта коррекция дойдет.
Finanse Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 шорт взял с 24500 0utlaw, на бітку? наскільки знаю на ньому мало хто торгує через низьку волатильність я теж похвалюсь) на ефірі до бітка шортанув рівнесенько на 5%
Outlawif Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 низьку волатильність Тут поперхнулись те, кто СП500 торгует )) Да, на битке. На 24.5 лимиткой зашел, на 23 закрылся по тейку. Надо было 50% закрывать, потому что чувствую еще до 21 можем дойти легко. Ну то не страшно, от фомо не страдаю ) Жду точек пониже в лонги заходить.
Млд Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 на бітку? наскільки знаю на ньому мало хто торгує через низьку волатильність Finanse, Повеселил с утра :viannen_89: Мне кажется уже нужна отдельная ветка по крипте на форуме)
Finanse Опубліковано: 2 серпня 2022 Опубліковано: 2 серпня 2022 та я не ставлю до порівняння всякі акції, візьміть нову монету з волатильністю в 1000% і візьміть біток. на шітках можна х10 000 навіть побачити і /10 000 за місяць
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз