Finanse Опубліковано: 12 серпня 2022 Опубліковано: 12 серпня 2022 Нацбанк прокоментував прискорення інфляції до 22,2% Зростання цін на сирі продукти харчування прискорилося до 37,5% р/р. Швидшими темпами дорожчали крупи — через вичерпання запасів та скорочення постачань. Відновилося зростання вартості яєць, що пояснюється збільшенням виробничих витрат бізнесу, у тому числі на енергію. Показать Стрімко пришвидшилося подорожчання свинини через скорочення поголів'я свиней. Також вищими темпами зростали ціни на овочі, зокрема борщового набору, унаслідок порушення ланцюгів постачання та збільшення витрат. Натомість підвищення цін на фрукти сповільнилося на тлі збільшення пропозиції. Завдяки розширенню пропозиції, у тому числі з боку домогосподарств, зростання цін на насіннєві овочі та фрукти було повільнішим, ніж очікував НБУ.
OlegRO Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Биток подбирается к 25к, где стоят очень жирные блоки ордеров на продажу. ну шо, это оно? всем сливаться?)
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Та я шо, я ж не маркетмейкер ) Не фанат теханализа, но мы пришли в границу восходящего клина, который я рисовал недавно и пока отбились от него, по технике оно пробивается вниз. Показать По многим другим показателям тоже нас ждет коррекция. Продавать спот я конечно не собираюсь, фиксировать буду некоторую часть, возможно даже половину всего в блоке 30-32 не раньше. А вот шорт набираю по эфиру со стопом за 2150, набираю частями.
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Я, як завжди, без теханалізу, чисто по інтуіції скажу: якось занадто м'яко підібрались до рівня, таке враження що там і ніякого супротиву нама, ніби стінку припідняли і дали бітку поплавати трохи на хом'яках.
MaJ0r Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 А вот шорт набираю по эфиру со стопом за 2150, 0utlaw, а график ликвидаций шортов по эфиру видел? ) Там норм чуваков бреет, хотя сам шорт выглядит логичным, т.к. эфир уже сделал +100% за последнее время по технике оно пробивается вниз. 0utlaw, наверное хорошо, что я в этом не шарю, но интересует вопрос, почему вниз, там же не 100% вероятность, насколько мне известно фигуру тех анализа можно сломать
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Стенка на 25к как стояла, так и стоит, жирнючая. Да, на начало буллрана не похоже. Повышающиеся минимумы и максимумы с заужающейся волатильностью, манипуляция короче.
MaJ0r Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Стенки зачастую тоже двигают. Но в целом да, сломать сопротивление сложно, на 24500 были немалые продажи, что потянуло биток вчера вниз. Впрочем и покупок хватало, что опять выгнало курс вверх. По буллрану мне тоже кажется еще рано, именно такой полноценный. Но не значит что не будет роста битка в ближайшее время, логично же всех поманить булл-раном и потом набрить П.С. Как будет время, плиз в телегу ответь
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 фигуру тех анализа можно сломать Поэтому я и написал, что не фанат. Но на что-то опираться надо ж. график ликвидаций Конечно вижу. Я слежу за ликвидациями, за ратио, за фандингом и всем остальным. По карте ликвидаций снизу сейчас во много раз больше ликвидаций стоит, чем сверху. Т.е. брить вниз (лонги) намного выгоднее.
Млд Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 Я, як завжди, без теханалізу Finanse Если ты без теханализа, то о каком сопротивлении вообще может идти речь?
Finanse Опубліковано: 13 серпня 2022 Опубліковано: 13 серпня 2022 невидимі стінки, фейкові стакани - такого теханаліз не покаже, тут потрібен рунний аналіз )) та я просто щось написав від себе, не звертайте уваги, не буду вам заважати обговорювати, мені насправді цікава ваша думка
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз