MaJ0r Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 ну так я инвестирую то давно. Просто прибыль ни разу не забрал )) П.С. Хотелось бы, чтобы ты был не прав, по поводу 2-3-5 лет. Устал ждать..
Finanse Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 ех, друже, інвестиції для мажорів, які не мають часу торгувати. гроші мають рухатись, постійно, завжди це повторюю
MaJ0r Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 Так розповідай як рухати гроши і чому за кордоном інвестують в 5-10% яки не покривають україньску інфляцію?
Finanse Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 та я бачу ти сам все знаєш, нащо тобі тупий фінансист )
MaJ0r Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 Як би знав, то мабуть тут хізувався профітом) Зовсім не вмію кошти отримані важкою айтішною працею якось помножувати
Outlawif Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 прибыль ни разу не забрал Это ашипка. Фиксировать прибыли надо обязательно. Ты ж не институциональный инвестор, который десятилетиями может ждать. Ты среднесрочный инвестор, твой максимальный цикл пару лет. Ну пока еще в крипте не было таких циклов, чтоб в течении двух лет ты не мог изъять прибыль, все конечно может случиться еще )
MaJ0r Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 Это ашипка 0utlaw, ессно + фомо. Завышенные цели поставил. Причем, если по некоторым альтам ладно, то по эфиру, мой старый товарищ прямо настоятельно советовал пофикситься. Причем несколько раз. Точнее не советовал, а спрашивал: сподіваюсь ти фіксанув щось по єфіру? Це було і на 3300 и на 4+к П.С. Куда мы еще вниз пойдем по твоим прогнозам? Если ниже 20к, такое движение надо обязательно откупать и вопрос где найти на это бабки )
Outlawif Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 Я считаю маловероятным обновление лоев в ближайшее время. Но ниже 20 вполне возможно.
Outlawif Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 Куда мы еще вниз пойдем Практически уверен, что мы в зоне разворота. Буду набирать маржиналку в промежутке отсюда до 20500 если будет опускаться или сквизить туда. Но так чтобы было обеспечение долить "если вдруг что" :)
OlegRO Опубліковано: 19 серпня 2022 Опубліковано: 19 серпня 2022 мля, скажите по-людски, кода покупать?))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз