Перейти к содержанию

Вопрос От Новичка

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Медленно и долго.

220 - возраст * 0,6-0,8 = в этом диапазоне держишь пульс

• Ответов 71
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

11

• VUBlack

10

• col34

8

• andreyyy

7

Топ авторов темы

Опубликовано

і тримати такий пульс не менше 40 хв.

Опубликовано

Причем желательно не бегать, а эллиптический тренажер. Это намного более щадящий для голеностопов, коленей, связок таза и спины вариант кардио.

Мне даже намного больше понравился вариант ходьбы на беговой дорожке. Ставишь уклон в 12-15 градусов. Скорость регулируешь так что бы пульс был в целевом диапазоне и go-go-go. Если активно занимаюсь кардио, то даже от эллиптического начинают ныть связки в паху. А от такого варианта кардио - никогда.

Опубликовано

Доброго дня! Хлопці, мені потрібна порада щодо спортивного харчування. Мені 26 років певний час займався бойовим самбо. Після травми був змушений припинити виходи на килим. Переїхав на нове місце проживання, відвідувати серйозний тренажерний зал не маю змоги, в моєму розпорядженні лише штанга, гантелі, перекладина, "брусья", і бігова доріжка навколо стадіону. Якщо хтось з досвідом погодиться мені допомогти, буду дуже вдячний. У мене виникло багато практичних питань, на які сам не можу знайти відповідь. Завчасно вдячний за допомогу.

Опубликовано
порада щодо спортивного харчування.
судя по весу, он вам ни к чему
Опубликовано
судя по весу, он вам ни к чему

Я просто погано набираю вагу (навіть при інтенсивних тренуваннях). Жиру взагалі не маю. З дитинства займаюсь фізкультурою. під час навчання займався самбо. Маю спортивну статуру з чітко окресленим рельєфом, але хочу трохи збільшити об"єми м"язів.

З цього випливає 2 проблеми: 1) відсутній необхідний спортивний інвентар; 2) проблеми у виборі спорт. харчування (протеїн чи гейнер; вітчизняний дешевший чи імпортний дорожчий). У 2006 році вперше почав ходити в спортзал використовував дешевий Super bio mass 4000 від Sportmedical (Україна) (вже давно знятий з виробництва). При зрості 182 і вазі 72 кг, Через майже рік мав 78 кг. тобто я думаю що без спорт харчування мені неможливо буде набрати вагу, тому що зараз жеру все (тобто звичайну їжу), а толку малувато.

Опубликовано
тому що зараз жеру все (тобто звичайну їжу), а толку малувато.

скільки разів на день, що? розпиши денний раціон, все стане зрозуміло...

Опубликовано

Мышцам абсолютно пофигу, приплывет к ним аминокислота-витамин-гликоген-глюкоза и пр. вещества из спортпита или из еды.

Тренера, заинтересованные в продажах спортпита неокрепшим умам, конечно, будут утверждать, что без спортпита никак.

Если есть проблемы с отъеданием обычными продуктами (график работы например), то подключай гейнер.

Опубликовано
Я просто погано набираю вагу (навіть при інтенсивних тренуваннях).
в этом мире всё просто: хорошо ешь - набираешь вес

Плохо набираешь - мало ешь

вот вам идеальное питание билдера, на котором ростут все

при условии наличия денег, конечно

второй день - день тренировки

5fafaa6bf4e4.gif

хлопья, каши указан вес в сухом (доготовочном) виде

тоесть, это 900 г каши

919fb5f9a104c33bd0e7fef94e8e368d.jpg

Опубликовано
скільки разів на день, що? розпиши денний раціон, все стане зрозуміло...

Їм 3 рази на день. На даний момент дуже багато різних салатів (живу з дівчиною яка туже хоче скинути вагу :ag: )))))))))))))))))) Ніколи за тим що їм не слідкував. Ні в чому собі не відмовляв. для мене кількість їжі ділиться на багато і мало. Багато - коли не відчуваю на протязі дня голоду, мало - коли на протязі дня хочу їсти))))))

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...