Млд Опубліковано: 19 серпня 2014 Опубліковано: 19 серпня 2014 Ruslan1988 Те що тут пишуть типу:тренування не так важливі як харчі,жри більше-виростеш і таке інше.Не відповідає дійсності. Якщо хочеш без фарми,то забудь про такі речі які тобі будуть радити: обємний тренінг, пампінг, ізолюючі вправи, тренування більше двох разів на тиждень, спліт Тобі треба силовий ріст в базових вправах. Прочитай книгу ДУМАЙ 1.2 Стюарта мак роберта.Відпадуть всі питання. Ці книги навчать тебе всьому :вправи,програма,харчі. :JC_stupid: :JC_stupid: :JC_stupid: :slow:
VUBlack Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 col34, поделись как ты на макроберте вырос, можно с фото, а то тут все фигней какой то занимаются типа обьемного тренинга
OlegRO Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 col34, поделись как ты на макроберте выросда ещё с новичкового опыта
VUBlack Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 да ещё с новичкового опыта не спугни...:)
col34 Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 не спугни...:) Не вийде мене спугнути.ОТ спочатку працює,а потім починається застій. Ізолюючі вправи часто перенапружують окремі з’вязки шо приводить до хронічних проблем з ними +суглоби зношуються при великій кількості підходів/повторів. Але це наврядчи загрожує,бо люди в основному беруть одну й ту ж мізерну вагу й хочуть результат від "пампінгу" Свою думку не буду нав’язувати .Скрізь коли кажеш чарівні слова Стюарт Мак.Думай завжди піднімають говнище ті люди які: 1)Хіміки 2)Ті хто не пробував його методу 3)Ті хто не пробував його методу В ТОЧНОСТІ,і кажуть що вона не працює 4)Дрищі які їдять 1500 калл в день і хочуть "накачатись" 5) ті хто пробували,але тільки робили вигляд шо доходять до межі в підході. P.S.Сам поки що збільшив свою масу на 12+кг,силові в базових вправах використовуючи цикли на 30+кг Основний мій приорітет ЗДОРОВ'Я,а вже потім результат в спорті
81eg Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 P.S.Сам поки що збільшив свою масу на 12+кг,силові в базових вправах використовуючи цикли на 30+кг Основний мій приорітет ЗДОРОВ'Я,а вже потім результат в спорті Набрать 12кг говна не велика примудрость. Сам тренировался по нему и знаю о чем говорю...
Ark Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 ОТ как бы подразумевает постоянную периодизацию. Ты бы сначала вникнул, а потом уже писал.
81eg Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 Не вийде мене спугнути.ОТ спочатку працює,а потім починається застій. Объемные сменяются силовыми и наоборот.
Млд Опубліковано: 20 серпня 2014 Опубліковано: 20 серпня 2014 P.S.Сам поки що збільшив свою масу на 12+кг,силові в базових вправах використовуючи цикли на 30+кг Основний мій приорітет ЗДОРОВ'Я,а вже потім результат в спорті Не хилый результат, покажи фотки что-ли. Или хотя-бы силовые озвучь, какие были, какие стали, за какой период времени.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз