VUBlack Опубліковано: 21 серпня 2014 Опубліковано: 21 серпня 2014 Чтоб наверняка - ходи раз в месяц. Не прогадаешь. не так не пойдет, а вдруг я через пару дней восстановлюсь, макроберт меня не простит, нужно ж тогда в зал идти, нужно точно знать. не ходить - ваще панацея Я ж накачацо хочу, что ты мне предлагаешь... ps ладно завязываем флудить, робертовец все равно пропал...:)
andreyyy Опубліковано: 21 серпня 2014 Опубліковано: 21 серпня 2014 Та если серьезно, то теоретически можно как-то по биохимии крови узнать, на какой стадии находится восстановление после физ. нагрузок. На крайняк биопсию можно взять :zhet:
VUBlack Опубліковано: 21 серпня 2014 Опубліковано: 21 серпня 2014 Та если серьезно, то теоретически можно как-то по биохимии крови узнать, на какой стадии находится восстановление после физ. нагрузок. На крайняк биопсию можно взять :zhet: про биопсию думал, но на мне мясо и так плохо растет, а тут еще хотя бы раз в неделю кусочек себя отдавать(не, много кусочков, с каждой МГ:)). Жалко. и это ж только мышцы проверить, а цнс.. Все, последний раз...больше не буду... :Koshechka_08:
81eg Опубліковано: 21 серпня 2014 Опубліковано: 21 серпня 2014 Він не сказав спочатку досягнути таких силових,він детально росказав як це може зробити людина середньої генетики. Присед 170 на 20 жим 135 на 5 для неодаренных и нехимиков??? Слышь...блаблабла спикер ты это бабушкам у подъезда розказывай. Подкумарил уже тролль.
Cell Опубліковано: 21 серпня 2014 Опубліковано: 21 серпня 2014 питання до всіх:чому ліфтери такі здорові?Вони теж тренуються рідко,і прагнуть стати сильніше,не роблять тупих ізоляційних вправ і тд. Мало ти знаєш як тренуються ліфтери)) 4-5 тренувань в тиждень, по 2-4 години не хочеш? Підсобки теж вистачає... і навіть ізоляційних.
col34 Опубліковано: 22 серпня 2014 Опубліковано: 22 серпня 2014 Глянув я Гончарова.Повний тупізм . НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ З ЛЮБИТЕЛЯМИ ЗАДРОЧУВАТИ В 5 ПІДХОДАХ В 8 ВПРАВАХ СВОЇ РУКИ/НОГИ КРОЛЯЧОЮ ВАГОЮ. з НОРМАЛЬНОЮ ВАГОЮ ЗРОБИТИ З ПІДХОДИ З ОДНАКОВОЮ КІЛЬКІСТЮ ПОВТОРІВ НЕ ВИЙДЕ. Будь-який хардгейнер видихнеться тренуватись 3-5 рахів в тиждень,якщо буде брати НОРМАЛЬНУ вагу та буде ЇЇ ЗБІЛЬШУВАТИ
andreyyy Опубліковано: 22 серпня 2014 Опубліковано: 22 серпня 2014 Поражает безапеляционность и отсутствие элементарного уважения к добившимся успеха заслуженным тренерам, с которой подается эта галимая херь. Это при не озвученых-то силовых.
Ark Опубліковано: 22 серпня 2014 Опубліковано: 22 серпня 2014 У него сейчас период жизни такой, кажется что один знает как качаццо, а все остальные лохи. Ничче, выростит.
Gal Опубліковано: 22 серпня 2014 Опубліковано: 22 серпня 2014 Глянув я Гончарова.Повний тупізм . НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ З ЛЮБИТЕЛЯМИ ЗАДРОЧУВАТИ В 5 ПІДХОДАХ В 8 ВПРАВАХ СВОЇ РУКИ/НОГИ КРОЛЯЧОЮ ВАГОЮ. з НОРМАЛЬНОЮ ВАГОЮ ЗРОБИТИ З ПІДХОДИ З ОДНАКОВОЮ КІЛЬКІСТЮ ПОВТОРІВ НЕ ВИЙДЕ. Будь-який хардгейнер видихнеться тренуватись 3-5 рахів в тиждень,якщо буде брати НОРМАЛЬНУ вагу та буде ЇЇ ЗБІЛЬШУВАТИ Шо ти бздиш тупими постами..... По твоєму ніхто не займається так? Ти свою теорію практикою підтверджуй... Я зараз займаюсь 3 рази на тиждень виключно базою 5х5... і не здох ...і вага як для мене не маленька...і збільшую її періодично.... І по Люберу довший час займався з періодичним збільшенням ваги.... Єдине чого відчуваю, що бракує так це калорій і зайвого часу щоб лишній раз перекусити ..... МакРоберт нікому не потрібне чтиво...... І взагалі при чому тут задрочувати в 5-ти підходах????? Ти сам це пробував? По твоєму на форумі тут сидять одні теоретики аля Col34???? Є в нас тут і ліфтери xx r XX, andreyyy, explosive.... і люди , які займаються роками і дають справді цінні поради.....ПАРКТИЧНІ ПОРАДИ..... P.S: Не жалей себя, себя жалеют ТОЛЬКО ничтожества (с)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз