Перейти до публікації

Вопрос От Новичка

vladimirk2007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Чтоб наверняка - ходи раз в месяц. Не прогадаешь.

не так не пойдет, а вдруг я через пару дней восстановлюсь, макроберт меня не простит, нужно ж тогда в зал идти, нужно точно знать.

не ходить - ваще панацея

Я ж накачацо хочу, что ты мне предлагаешь...

ps ладно завязываем флудить, робертовец все равно пропал...:)

• Відповіді 71
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

11

• VUBlack

10

• col34

8

• andreyyy

7

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Та если серьезно, то теоретически можно как-то по биохимии крови узнать, на какой стадии находится восстановление после физ. нагрузок.

На крайняк биопсию можно взять :zhet:

Опубліковано:
Та если серьезно, то теоретически можно как-то по биохимии крови узнать, на какой стадии находится восстановление после физ. нагрузок.

На крайняк биопсию можно взять :zhet:

про биопсию думал, но на мне мясо и так плохо растет, а тут еще хотя бы раз в неделю кусочек себя отдавать(не, много кусочков, с каждой МГ:)). Жалко. и это ж только мышцы проверить, а цнс..

Все, последний раз...больше не буду... :Koshechka_08:

Опубліковано:
Він не сказав спочатку досягнути таких силових,він детально росказав як це може зробити людина середньої генетики.

Присед 170 на 20 жим 135 на 5 для неодаренных и нехимиков???

Слышь...блаблабла спикер ты это бабушкам у подъезда розказывай. Подкумарил уже тролль.

Опубліковано:
питання до всіх:чому ліфтери такі здорові?Вони теж тренуються рідко,і прагнуть стати сильніше,не роблять тупих ізоляційних вправ і тд.

Мало ти знаєш як тренуються ліфтери))

4-5 тренувань в тиждень, по 2-4 години не хочеш?

Підсобки теж вистачає... і навіть ізоляційних.

Опубліковано:

Глянув я Гончарова.Повний тупізм .

НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ З ЛЮБИТЕЛЯМИ ЗАДРОЧУВАТИ В 5 ПІДХОДАХ В 8 ВПРАВАХ СВОЇ РУКИ/НОГИ КРОЛЯЧОЮ ВАГОЮ.

з НОРМАЛЬНОЮ ВАГОЮ ЗРОБИТИ З ПІДХОДИ З ОДНАКОВОЮ КІЛЬКІСТЮ ПОВТОРІВ НЕ ВИЙДЕ.

Будь-який хардгейнер видихнеться тренуватись 3-5 рахів в тиждень,якщо буде брати НОРМАЛЬНУ вагу та буде ЇЇ ЗБІЛЬШУВАТИ

Опубліковано:

Поражает безапеляционность и отсутствие элементарного уважения к добившимся успеха заслуженным тренерам, с которой подается эта галимая херь.

Это при не озвученых-то силовых.

Опубліковано:

У него сейчас период жизни такой, кажется что один знает как качаццо, а все остальные лохи.

Ничче, выростит.

Опубліковано:
Глянув я Гончарова.Повний тупізм .

НЕ БУДУ СПЕРЕЧАТИСЬ З ЛЮБИТЕЛЯМИ ЗАДРОЧУВАТИ В 5 ПІДХОДАХ В 8 ВПРАВАХ СВОЇ РУКИ/НОГИ КРОЛЯЧОЮ ВАГОЮ.

з НОРМАЛЬНОЮ ВАГОЮ ЗРОБИТИ З ПІДХОДИ З ОДНАКОВОЮ КІЛЬКІСТЮ ПОВТОРІВ НЕ ВИЙДЕ.

Будь-який хардгейнер видихнеться тренуватись 3-5 рахів в тиждень,якщо буде брати НОРМАЛЬНУ вагу та буде ЇЇ ЗБІЛЬШУВАТИ

Шо ти бздиш тупими постами..... По твоєму ніхто не займається так? Ти свою теорію практикою підтверджуй... Я зараз займаюсь 3 рази на тиждень виключно базою 5х5... і не здох ...і вага як для мене не маленька...і збільшую її періодично.... І по Люберу довший час займався з періодичним збільшенням ваги.... Єдине чого відчуваю, що бракує так це калорій і зайвого часу щоб лишній раз перекусити ..... МакРоберт нікому не потрібне чтиво......

І взагалі при чому тут задрочувати в 5-ти підходах????? Ти сам це пробував? По твоєму на форумі тут сидять одні теоретики аля Col34???? Є в нас тут і ліфтери xx r XX, andreyyy, explosive.... і люди , які займаються роками і дають справді цінні поради.....ПАРКТИЧНІ ПОРАДИ.....

P.S: Не жалей себя, себя жалеют ТОЛЬКО ничтожества (с)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...