primoraion Опубликовано 31 августа, 2014 Опубликовано 31 августа, 2014 Вибачаюсь, може не сюди. Хочу влаштуватись у Київ тренером в зал. Маю диплом спеціаліста з фізичної культури, маю досвід майже 2 роки за трудовою. Не можу вирішити куди, як і що? За досвідом знайомих знаю що треба влаштовуватись у зали які щойно відкрились, щоб ти вже в перший місяць мав можливість розрахуватись за квартиру\кімнату (свого житла нема), тому що багато нових людей. Був у сумно звісному sportlife, пройшов співбесіду з якимось тренером в 70 кг ваги, який мені розповів шо треба пройти навчення 2 неділі, скласти іспит і тоді вони подумають брати мене чи ні. ЗП залежить від категорії яку ти отримаєш при іспиті 70-125 грн\час..Знайомі працюють отримують 7-9 в місяць( що мене влаштовує) але sportlife не дуже і хочу, до того проходити якесь навчення,знімати житло а потім і не отримати там місце..Може хтось порадить більш-меньш пристойне місце а ніж sl? Тому що в інтернеті вакансій не багато.. Дякую
Omnadren4ik Опубликовано 31 августа, 2014 Опубликовано 31 августа, 2014 Вибачаюсь, може не сюди. Хочу влаштуватись у Київ тренером в зал. Маю диплом спеціаліста з фізичної культури, маю досвід майже 2 роки за трудовою. Не можу вирішити куди, як і що? За досвідом знайомих знаю що треба влаштовуватись у зали які щойно відкрились, щоб ти вже в перший місяць мав можливість розрахуватись за квартиру\кімнату (свого житла нема), тому що багато нових людей. Був у сумно звісному sportlife, пройшов співбесіду з якимось тренером в 70 кг ваги, який мені розповів шо треба пройти навчення 2 неділі, скласти іспит і тоді вони подумають брати мене чи ні. ЗП залежить від категорії яку ти отримаєш при іспиті 70-125 грн\час..Знайомі працюють отримують 7-9 в місяць( що мене влаштовує) але sportlife не дуже і хочу, до того проходити якесь навчення,знімати житло а потім і не отримати там місце..Може хтось порадить більш-меньш пристойне місце а ніж sl? Тому що в інтернеті вакансій не багато.. Дякую спорт лайф много открывают залов и набирают персонал в нете инфа есть
primoraion Опубликовано 31 августа, 2014 Автор Опубликовано 31 августа, 2014 спорт лайф много открывают залов и набирают персонал в нете инфа есть да я про нього і казава..але він мене не дуже цікавить. більш того я був на співбесіді, де якийсь "ФУТБОЛЮГА" вчить як треба тренувати
Barabass Опубликовано 31 августа, 2014 Опубликовано 31 августа, 2014 хз..у меня в зале видимо первый критерий приема на работу был отсутствие мышц ..наверно шоб клиенты не комплексовали))
Папандопуло Опубликовано 31 августа, 2014 Опубликовано 31 августа, 2014 тренер- фактически козел отпущения. Поэтому берут с улицы.
Valery Опубликовано 1 сентября, 2014 Опубликовано 1 сентября, 2014 тренер- фактически козел отпущения. Поэтому берут с улицы. А не с улицы - это как ? Все, вроде, приходят с улицы. Или есть вариант "вырастить" тренера прямо у себя в зале, путем 5-10 лет подготовки, как своих футболистов в клубах готовят. Поясни свою глубокую мыслю...
Outlawif Опубликовано 1 сентября, 2014 Опубликовано 1 сентября, 2014 Ну это как с собаками: бывают породистые, бывают с улицы ) Дворняги, другими словами.
Valery Опубликовано 1 сентября, 2014 Опубликовано 1 сентября, 2014 Дворняги, другими словами. Дворняги, хоть и не соответствуют экстерьеру, но, зачастую, бывают умнее породистых ))
Outlawif Опубликовано 1 сентября, 2014 Опубликовано 1 сентября, 2014 Это да. Только они редко бывают обученными. Ну и на выставки не берут )
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти