Перейти к содержанию

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Вибачаюсь, може не сюди. Хочу влаштуватись у Київ тренером в зал. Маю диплом спеціаліста з фізичної культури, маю досвід майже 2 роки за трудовою. Не можу вирішити куди, як і що? За досвідом знайомих знаю що треба влаштовуватись у зали які щойно відкрились, щоб ти вже в перший місяць мав можливість розрахуватись за квартиру\кімнату (свого житла нема), тому що багато нових людей. Був у сумно звісному sportlife, пройшов співбесіду з якимось тренером в 70 кг ваги, який мені розповів шо треба пройти навчення 2 неділі, скласти іспит і тоді вони подумають брати мене чи ні. ЗП залежить від категорії яку ти отримаєш при іспиті 70-125 грн\час..Знайомі працюють отримують 7-9 в місяць( що мене влаштовує) але sportlife не дуже і хочу, до того проходити якесь навчення,знімати житло а потім і не отримати там місце..Може хтось порадить більш-меньш пристойне місце а ніж sl? Тому що в інтернеті вакансій не багато..

Дякую

• Ответов 472
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• мари клер

82

• Valery

36

• OlegRO

29

• про100дрищ

27

Топ авторов темы

Опубликовано
Вибачаюсь, може не сюди. Хочу влаштуватись у Київ тренером в зал. Маю диплом спеціаліста з фізичної культури, маю досвід майже 2 роки за трудовою. Не можу вирішити куди, як і що? За досвідом знайомих знаю що треба влаштовуватись у зали які щойно відкрились, щоб ти вже в перший місяць мав можливість розрахуватись за квартиру\кімнату (свого житла нема), тому що багато нових людей. Був у сумно звісному sportlife, пройшов співбесіду з якимось тренером в 70 кг ваги, який мені розповів шо треба пройти навчення 2 неділі, скласти іспит і тоді вони подумають брати мене чи ні. ЗП залежить від категорії яку ти отримаєш при іспиті 70-125 грн\час..Знайомі працюють отримують 7-9 в місяць( що мене влаштовує) але sportlife не дуже і хочу, до того проходити якесь навчення,знімати житло а потім і не отримати там місце..Може хтось порадить більш-меньш пристойне місце а ніж sl? Тому що в інтернеті вакансій не багато..

Дякую

спорт лайф много открывают залов и набирают персонал в нете инфа есть

Опубликовано
спорт лайф много открывают залов и набирают персонал в нете инфа есть

да я про нього і казава..але він мене не дуже цікавить. більш того я був на співбесіді, де якийсь "ФУТБОЛЮГА" вчить як треба тренувати

Опубликовано

Скажи спасибо, что не Невский.

Опубликовано

хз..у меня в зале видимо первый критерий приема на работу был отсутствие мышц ..наверно шоб клиенты не комплексовали))

Опубликовано

тренер- фактически козел отпущения. Поэтому берут с улицы.

Опубликовано
тренер- фактически козел отпущения. Поэтому берут с улицы.

А не с улицы - это как ? Все, вроде, приходят с улицы. Или есть вариант "вырастить" тренера прямо у себя в зале, путем 5-10 лет подготовки, как своих футболистов в клубах готовят. Поясни свою глубокую мыслю...

Опубликовано

Ну это как с собаками: бывают породистые, бывают с улицы ) Дворняги, другими словами.

Опубликовано
Дворняги, другими словами.

Дворняги, хоть и не соответствуют экстерьеру, но, зачастую, бывают умнее породистых ))

Опубликовано

Это да. Только они редко бывают обученными. Ну и на выставки не берут )

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...