VUBlack Опубліковано: 5 вересня 2014 Опубліковано: 5 вересня 2014 вот таким должен быть тренер) Каждая из велосипедисток на персоналке и все в шоколаде:)
Vladik Опубліковано: 6 вересня 2014 Опубліковано: 6 вересня 2014 Кажется там только темненькие, может это только для "шоколадок", белых не заводит...
Dem Опубліковано: 6 вересня 2014 Опубліковано: 6 вересня 2014 Кажется там только темненькие, может это только для "шоколадок", белых не заводит... Крайняя слева - блондинка... P.S. Там и мужики есть :ai:
primoraion Опубліковано: 8 вересня 2014 Автор Опубліковано: 8 вересня 2014 справи такі: телефонував до багатьох клубів,запропонували надіслати резюме і все. знайшов тількі один варіант- 80 грн\год. ,більше 100 персоналок-90 грн. Чергування -0 грн. але під час них можно тренувати і тренуватись. такі ось справи. п.с. треба змінити назву теми на "як я піз**ав до успіху" хД
Млд Опубліковано: 8 вересня 2014 Опубліковано: 8 вересня 2014 справи такі: телефонував до багатьох клубів,запропонували надіслати резюме і все. знайшов тількі один варіант- 80 грн\год. ,більше 100 персоналок-90 грн. Чергування -0 грн. але під час них можно тренувати і тренуватись. такі ось справи. п.с. треба змінити назву теми на "як я піз**ав до успіху" хД И тебя это не устраивает?оО ПыСы:что за место?
primoraion Опубліковано: 8 вересня 2014 Автор Опубліковано: 8 вересня 2014 И тебя это не устраивает?оО ПыСы:что за место? так я іду на співбесіду)не буду видавати поки що. а скількі в спортленді?за годину? у великих мережах більш потік людей
primoraion Опубліковано: 9 вересня 2014 Автор Опубліковано: 9 вересня 2014 До речі ніхто не сдае квартиру\кімнату,може знайомі?
Kito Опубліковано: 10 вересня 2014 Опубліковано: 10 вересня 2014 Да уж, нелегкое это дело найти работу... В одном зале не подошел потому что не захотел впаривать напостой спортпит и хрень рассказывает про обычную жратву, в другом потому что бредовыми программами не захотел тренировать, а типа менять нельзя.
Skodnik Опубліковано: 10 вересня 2014 Опубліковано: 10 вересня 2014 В Одессе в СЛ работает только один вменяемый инструктор-методист, остальные молодежь, шпана и его ученики. Отдел продаж работает на него. Большая ротация. Стажируются и уходят. Кто протягиевает до полугода. Уходят из-за небольшого кол-ва ПТ и задержек по ЗП на 3-4 мес. Дай угадаю, это Дима на Генуэзской? Ибо в остальном это полная Ж.
primoraion Опубліковано: 13 вересня 2014 Автор Опубліковано: 13 вересня 2014 певно щоб бути тренером,треба займатись(велоспорт,гребля) такі справи
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз