Паша Опубліковано: 8 листопада 2008 Опубліковано: 8 листопада 2008 Та ладно, я тоже погорячился. Только, что у вас там, по украински в Харькове ни кто не говорит? :) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад.
B1ackLIT Опубліковано: 8 листопада 2008 Опубліковано: 8 листопада 2008 (змінено) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад. Мне кино с украинским переводом больше нравится чем с русским... Особенно если это комедия. Змінено 8 листопада 2008 користувачем B1ackLIT
blablabla Опубліковано: 8 листопада 2008 Опубліковано: 8 листопада 2008 Семки :D Маладца ;) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад. Та ну, той переклад, шо в кіно - то комедія, чи прикол якийсь))) Особливо всілякі мега-слова по типу какунця, керманича, або файно. Слово файно мене найбільше бісить, це взагалі польське здається!
Admin Опубліковано: 8 листопада 2008 Автор Опубліковано: 8 листопада 2008 Мне тоже укр перевод на много больше нравится ;)
Паша Опубліковано: 8 листопада 2008 Опубліковано: 8 листопада 2008 (змінено) Маладца ;) Та ну, той переклад, шо в кіно - то комедія, чи прикол якийсь))) Особливо всілякі мега-слова по типу какунця, керманича, або файно. Слово файно мене найбільше бісить, це взагалі польське здається! Ти гониш, "бісить"...на Західній Україні так вже століттями кажуть.В цьому й вся шикарність українського перекладу! Змінено 8 листопада 2008 користувачем Паша
blablabla Опубліковано: 9 листопада 2008 Опубліковано: 9 листопада 2008 На західній Україні й українців не так багато ;)
Паша Опубліковано: 9 листопада 2008 Опубліковано: 9 листопада 2008 На західній Україні й українців не так багато ;) Якщо там не так багато,то на іншій території їх взагалі мабуть немає.
Admin Опубліковано: 9 листопада 2008 Автор Опубліковано: 9 листопада 2008 Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D
Паша Опубліковано: 9 листопада 2008 Опубліковано: 9 листопада 2008 Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D "для дохлих" :D
blablabla Опубліковано: 9 листопада 2008 Опубліковано: 9 листопада 2008 Якщо там не так багато,то на іншій території їх взагалі мабуть немає. Ніяких образ ;) Просто, як іронічно не звучить, але саме українці в повному розумінні слова - це жителі східної України(Полтава, Запоріжжя), Києвщини ну і недалечко від того)) А західна україна - поляки, мадяри, австрійці і т.д. По переписам Львову з 19 століття взагалі можна побачить цікаву штуку - українців там жило близько 20 відсотків, решта - це євреї та поляки в більшості. Та й слово УКРАЇНЕЦЬ теж така штуку неточна. Бо це скоріше народність, чим нація, бо від росіян ми ж антропологічно не відрізняємось(по суті ми- це вони), але історично склалось так, що з нас утворилися різні народи. Ну тіпа того, я думаю ви зрозуміли, шо я тут натрусив))) Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D Непонял, как ты смотриш кто что прописует в поисковиках??? Про обнажонных бодибилдеров посмешыло. :D
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз