Паша Опубликовано 8 ноября, 2008 Опубликовано 8 ноября, 2008 Та ладно, я тоже погорячился. Только, что у вас там, по украински в Харькове ни кто не говорит? :) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад.
B1ackLIT Опубликовано 8 ноября, 2008 Опубликовано 8 ноября, 2008 (изменено) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад. Мне кино с украинским переводом больше нравится чем с русским... Особенно если это комедия. Изменено 8 ноября, 2008 пользователем B1ackLIT
blablabla Опубликовано 8 ноября, 2008 Опубликовано 8 ноября, 2008 Семки :D Маладца ;) А чого ти хотів?Стільки років русифікації зробили свою справу.Добре хоч в кіно тепер можна почути україномовний переклад. Та ну, той переклад, шо в кіно - то комедія, чи прикол якийсь))) Особливо всілякі мега-слова по типу какунця, керманича, або файно. Слово файно мене найбільше бісить, це взагалі польське здається!
Admin Опубликовано 8 ноября, 2008 Автор Опубликовано 8 ноября, 2008 Мне тоже укр перевод на много больше нравится ;)
Паша Опубликовано 8 ноября, 2008 Опубликовано 8 ноября, 2008 (изменено) Маладца ;) Та ну, той переклад, шо в кіно - то комедія, чи прикол якийсь))) Особливо всілякі мега-слова по типу какунця, керманича, або файно. Слово файно мене найбільше бісить, це взагалі польське здається! Ти гониш, "бісить"...на Західній Україні так вже століттями кажуть.В цьому й вся шикарність українського перекладу! Изменено 8 ноября, 2008 пользователем Паша
blablabla Опубликовано 9 ноября, 2008 Опубликовано 9 ноября, 2008 На західній Україні й українців не так багато ;)
Паша Опубликовано 9 ноября, 2008 Опубликовано 9 ноября, 2008 На західній Україні й українців не так багато ;) Якщо там не так багато,то на іншій території їх взагалі мабуть немає.
Admin Опубликовано 9 ноября, 2008 Автор Опубликовано 9 ноября, 2008 Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D
Паша Опубликовано 9 ноября, 2008 Опубликовано 9 ноября, 2008 Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D "для дохлих" :D
blablabla Опубликовано 9 ноября, 2008 Опубликовано 9 ноября, 2008 Якщо там не так багато,то на іншій території їх взагалі мабуть немає. Ніяких образ ;) Просто, як іронічно не звучить, але саме українці в повному розумінні слова - це жителі східної України(Полтава, Запоріжжя), Києвщини ну і недалечко від того)) А західна україна - поляки, мадяри, австрійці і т.д. По переписам Львову з 19 століття взагалі можна побачить цікаву штуку - українців там жило близько 20 відсотків, решта - це євреї та поляки в більшості. Та й слово УКРАЇНЕЦЬ теж така штуку неточна. Бо це скоріше народність, чим нація, бо від росіян ми ж антропологічно не відрізняємось(по суті ми- це вони), але історично склалось так, що з нас утворилися різні народи. Ну тіпа того, я думаю ви зрозуміли, шо я тут натрусив))) Хлопцы, давайте не будем спорить.. Не та тема.. А вот еще пару клевых запросов: колеса метан упражнения для передней поверхности бедра картинки обнаженных бодибилдеров программы тренировок для дохлых Две последние отпад просто :D Непонял, как ты смотриш кто что прописует в поисковиках??? Про обнажонных бодибилдеров посмешыло. :D
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти