extremal Опубліковано: 27 травня 2016 Опубліковано: 27 травня 2016 Шапка подшлемник на +5-30 Такие пока только у меня и у Майкла Джексона
viking77v Опубліковано: 1 серпня 2016 Опубліковано: 1 серпня 2016 привет пацаны! наконец то появилась возможность похвастатся )) служу в разведбате , все класс ! )))
Лео Опубліковано: 1 серпня 2016 Опубліковано: 1 серпня 2016 Не уверен что разведке стоит лица светить в сети, хотя я человек цивильный, может ошибаюсь.
viking77v Опубліковано: 1 серпня 2016 Опубліковано: 1 серпня 2016 extremal есть большой интерес к протеину))) отпиши в личку
col34 Опубліковано: 1 серпня 2016 Опубліковано: 1 серпня 2016 extremal есть большой интерес к протеину))) отпиши в личку Може я чогось не розумію.і такого ніколи не розумів. Тобі треба,ти знаєш кому відписати.то напиши перший!!! Невже важко? Чи простіше просити щоб тобі написали?
bartid93 Опубліковано: 22 серпня 2016 Опубліковано: 22 серпня 2016 подскажите, где можно в Киеве обменять военную форму? Нужны просто размеры другие
extremal Опубліковано: 24 жовтня 2016 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Милитарист стал шить нормальные вещи Офигенный куртец https://militarist.ua/catalog/clothes/softs...hell-a-tacs-au/ Но я еще не щупал ее. Знаю что люди идущие в Ато берут ее на зиму.
Дагот Опубліковано: 24 жовтня 2016 Опубліковано: 24 жовтня 2016 Милитарист стал шить Разве Милитарист что то шьет ? Думал , что этот магазин только торгует . Возле жд вокзала в Киеве хороший , могу часами там зависать )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз