yobilovus Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 напишіть в ЛС номер, хто візьме трубу з собою на треньку, може встигну в лс прямо відбою від бажаючих нема.... ну добре...буду вибирати з тих що маю...до зустрчі друзі.... також, думаю супер важливо є обговорити момент куди рушимо далі, щоб там не втрачати час...
Ark Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 Так мы на тебя обиделись) Звони мне, номерок вроде должен быть.
Outlawif Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 щоб там не втрачати час... Да, это проблема актуальная, т.к. в 18:05 у меня обратный поезд.
smilegamer Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 Как в прошлый раз не сильно понравилось. Мы реально в фаст фуде тогда разбились на групки по 4 человека, а хотелось бы всем вместе по-общаться
Mel_amori Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 А там один вариант - Ленинградская площадь. Мы как-то там большой компанией сидели, нам разрешали столы сдвинуть. Но что там сейчас - не понятно.
Omnadren4ik Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 Угу там пузата хата есть Я еще думаю, может подтянусь тоже. Я никаво не знаю :smoke:
brutal62 Опубліковано: 2 жовтня 2014 Опубліковано: 2 жовтня 2014 (змінено) Ну и что, познакомишься ) всем бейджики с никами... или А4 в руках)))) бэйджики могу распечатать))) и всем лично на грудь прицепить)))) Змінено 2 жовтня 2014 користувачем brutal62
wake Опубліковано: 3 жовтня 2014 Опубліковано: 3 жовтня 2014 Не занимался толком месяцов 5, даже стыдно приходить ))
Valery Опубліковано: 3 жовтня 2014 Опубліковано: 3 жовтня 2014 А я занимаюсь без перерывов - и тоже стыдно приходить ))). Насчет времени встречи. Предлагаю в 13.30-13.45 возле рисепшина. Пока почухаемся, пока поцелуемся в десна, пока... Вот и будет 14.00.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз