palyanucya Опубліковано: 15 грудня 2008 Опубліковано: 15 грудня 2008 правильно! я тоже всяких статеек начитался про кофе, напитки, колу аж пить расхотелось!!! :D :D молодець! як би ще до всіх так дохолило! :)
SHOTA Опубліковано: 15 грудня 2008 Опубліковано: 15 грудня 2008 правильно! я тоже всяких статеек начитался про кофе, напитки, колу аж пить расхотелось!!! :D :D КАК И КОЛА так и коралловая вода полный отстой
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 КАК И КОЛА так и коралловая вода полный отстой :D :D :D полюбому!!!
Vladik Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 КАК И КОЛА так и коралловая вода полный отстой Присоединяюсь. У меня вообще такое впечатление-чем больше товар рекламируют, тем меньше его стоит покупать... Хотя может и нет-может я в параною впадаю... :(
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 Присоединяюсь. У меня вообще такое впечатление-чем больше товар рекламируют, тем меньше его стоит покупать... Хотя может и нет-может я в параною впадаю... :( та логічно подумати, що раз із того що рекламують дійсно якісне і користе! ..дуже, дуже мало що! взяти тойсамий розрекламований блендамед чи колгейт - параша! фанта, кола, спрайт - параша! макдональдс - смачно но до жаху некорисно! і цей список можна все продовжувати і продовжувати!
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Автор Опубліковано: 16 грудня 2008 та логічно подумати, що раз із того що рекламують дійсно якісне і користе! ..дуже, дуже мало що! взяти тойсамий розрекламований блендамед чи колгейт - параша! фанта, кола, спрайт - параша! макдональдс - смачно но до жаху некорисно! і цей список можна все продовжувати і продовжувати! после таких слов и есть не захочется :D ооо новая ава!!! так солиднее намного!!!
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 (змінено) набагато краще закупити літомв в бабуль фруктів і закрити назиму консервації - соки, компоти і т.д. ..і смачно і корисно! :) Змінено 16 грудня 2008 користувачем palyanucya
Nik Опубліковано: 16 грудня 2008 Автор Опубліковано: 16 грудня 2008 набагато краще закупити літомв в бабуль фруктів і закрити назиму консервації - соки, компоти і т.д. ..і смачно і корисно! :) оооо давай закрывай, а мы ктебе в гости всем форумлм за консервацией :D :D :D но это намного полезнее кока кол и прочей бурды :angry:
palyanucya Опубліковано: 16 грудня 2008 Опубліковано: 16 грудня 2008 оооо давай закрывай, а мы ктебе в гости всем форумлм за консервацией :D :D :D но это намного полезнее кока кол и прочей бурды :angry: доречі я на цих соках і протеїнчик собі розбавляю :)
люкс Опубліковано: 18 грудня 2008 Опубліковано: 18 грудня 2008 КАК И КОЛА так и коралловая вода полный отстой Чудовищное сравнение! :D Чувствую, что поняли не все, хотя изъяснялся я предельно доступно. Значит, не судьба. Ладно, проехали. От сравнил! :D :D :D Сравнивать ананас с апельсином может только тот, кто ПОПРОБОВАЛ и то, и другое. А не попробовав можно сказать всё, что угодно. Но зачем это делать??? Для красного словца?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз