karlito78 Опубликовано 6 ноября, 2014 Опубликовано 6 ноября, 2014 творчество "от сапогов". еще должен быть KozyNaV0zy
ochenpro Опубликовано 11 ноября, 2014 Опубликовано 11 ноября, 2014 потяну числа 29-30 и загружу видосик до 31, сейчас отдыхаю после сорев
Тарас Ф. Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 Вчора була спроба тягнути штангу. Поки що відео не даю, можливо на наступному тижні зроблю ще одну спробу, якщо відновлюся. Навісив 190 кг. Попередньо обдумав, в якому порядку буду виконувати тягу – кількість підходів, повторів в підходах, приблизний час на відпочинок між підходами. Відповідно, поставив перед собою задачу, скільки підйомів повинен зробити. Враховуючи, що моя спеціалізація пауерліфтинг, то будь-яке об’ємне навантаження для мене це дуже важко. Вийшло у мене наступне. За перші 5 хвилин я встиг виконати 4 підходи. При цьому йшло все по плану. За половину відведеного часу виконав половину запланованих підйомів. Дуже переживав, що мене підведе дихалка. Але раніше, ніж дихалка, після 4 підходу у мене „відмовив” поперек, який нереально забився. Відповідно, за другі 5 хвилин заплановане я не виконав. Загальний план також не виконав. Причина, звичайно, в тому, що ніякої спецпідготовки не було, а цей тяговий марафон був виконаний під час силової передзмагальної підготовки. До речі, дуже добре, що дозволено використовувати лямки. Так легше тримати техніку виконання і, однозначно, завдяки лямкам мої долоні залишилися цілими. Трохи обдер ноги і великі пальці на руках. Після отриманого досвіду, дуже важко уявити, як можна підіймати таку вагу на протязі 10 хвилин більше, ніж на 50 повторів. Це або виконувати за відведений час 3-4 підходи по 15 повторів з відпочинком до 1 хвилини між ними, або взагалі без відпочинку. Бо вкласти в середньому 5-6 повторів і відпочинок в кожну хвилину виглядає для мене якось нереально.
explosive Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 Вчора була спроба тягнути штангу. Поки що відео не даю, можливо на наступному тижні зроблю ще одну спробу, якщо відновлюся. Навісив 190 кг. Попередньо обдумав, в якому порядку буду виконувати тягу – кількість підходів, повторів в підходах, приблизний час на відпочинок між підходами. Відповідно, поставив перед собою задачу, скільки підйомів повинен зробити. Враховуючи, що моя спеціалізація пауерліфтинг, то будь-яке об’ємне навантаження для мене це дуже важко. Вийшло у мене наступне. За перші 5 хвилин я встиг виконати 4 підходи. При цьому йшло все по плану. За половину відведеного часу виконав половину запланованих підйомів. Дуже переживав, що мене підведе дихалка. Але раніше, ніж дихалка, після 4 підходу у мене „відмовив” поперек, який нереально забився. Відповідно, за другі 5 хвилин заплановане я не виконав. Загальний план також не виконав. Причина, звичайно, в тому, що ніякої спецпідготовки не було, а цей тяговий марафон був виконаний під час силової передзмагальної підготовки. До речі, дуже добре, що дозволено використовувати лямки. Так легше тримати техніку виконання і, однозначно, завдяки лямкам мої долоні залишилися цілими. Трохи обдер ноги і великі пальці на руках. Після отриманого досвіду, дуже важко уявити, як можна підіймати таку вагу на протязі 10 хвилин більше, ніж на 50 повторів. Це або виконувати за відведений час 3-4 підходи по 15 повторів з відпочинком до 1 хвилини між ними, або взагалі без відпочинку. Бо вкласти в середньому 5-6 повторів і відпочинок в кожну хвилину виглядає для мене якось нереально. сколько сделал если не секрет?
XXR XXX Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 сколько сделал если не секрет? 4 подхода за 5 мин )
Тарас Ф. Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 сколько сделал если не секрет? Зараз не буду озвучувати свій результат, щоб не давати орієнтир конкурентам. Тим більше, що, можливо, зроблю ще одну спробу.
XXR XXX Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 Зараз не буду озвучувати свій результат, щоб не давати орієнтир конкурентам. Тим більше, що, можливо, зроблю ще одну спробу. а сколько твой ПМ в тяге РАВ на данный момент примерно?
Тарас Ф. Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 а сколько твой ПМ в тяге РАВ на данный момент примерно? 250-255
cepukac Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 250-255 190 кг на штанге это 1.8 твоего веса ? вес около 105 ? )
Тарас Ф. Опубликовано 19 ноября, 2014 Опубликовано 19 ноября, 2014 190 кг на штанге это 1.8 твоего веса ? вес около 105 ? ) Саме так.
Рекомендуемые сообщения