smilegamer Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 Повчальна історія. Але проблема буде і у роздрібних продавців. Зважаючи на зростання закупочної ціни Гадяча, продавці автоматом піднімуть ціни на ту ж Островію. І все одно дешевше Гадяча нічого не буде. От якби Гадяч перестали закуповувати, а на інші КСБ тримали обгрунтовані ціни тоді б спрацювало. Не все кто возит островию - возят и гадяч. Так что проблем тут не будет
OlegRO Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 на зростання закупочної ціни Гадяча, продавці автоматом піднімуть ціни ПротеинФэктори может и понизить :bm:
Вован Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 Повчальна історія. Але проблема буде і у роздрібних продавців. Зважаючи на зростання закупочної ціни Гадяча, продавці автоматом піднімуть ціни на ту ж Островію. І все одно дешевше Гадяча нічого не буде. От якби Гадяч перестали закуповувати, а на інші КСБ тримали обгрунтовані ціни тоді б спрацювало. НИОКГДА продавцы спортпита не обьеденятся за для таких маневров. Ибо жадность каждого на лицо, каждый сам за себя. Я разговаривал и с заводом и с продавцами. Нет даже намека на адекватность решения ни у тех ни у других.
Лео Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 НИОКГДА продавцы спортпита не обьеденятся за для таких маневров. Ибо жадность каждого на лицо, каждый сам за себя. Я разговаривал и с заводом и с продавцами. Нет даже намека на адекватность решения ни у тех ни у других. Неужели он настолько ходовой что есть смысл терпеть весь этот цирк от производителя?
Вован Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 Неужели он настолько ходовой что есть смысл терпеть весь этот цирк от производителя? он ходовой, но я уже думаю как от него избавится. Я с политикой завода не согласен
Пропионатычь Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 он ходовой, но я уже думаю как от него избавится. Я с политикой завода не согласенНу один нашелся кто не согласен с заводской политикой)Я думаю ты не мало у них покупаешь,тоже норм потеря для них.Молодец Вован.
Spartak_31C Опубліковано: 8 листопада 2016 Опубліковано: 8 листопада 2016 Повчальна історія. Але проблема буде і у роздрібних продавців. Зважаючи на зростання закупочної ціни Гадяча, продавці автоматом піднімуть ціни на ту ж Островію. І все одно дешевше Гадяча нічого не буде. От якби Гадяч перестали закуповувати, а на інші КСБ тримали обгрунтовані ціни тоді б спрацювало. Вангую, так и будет.
fantom77 Опубліковано: 25 грудня 2016 Опубліковано: 25 грудня 2016 Сколько реально белка в Гадяче? Неохота перерывать тему, анализы где то вроде были если я не ошибаюсь.
fantom77 Опубліковано: 25 грудня 2016 Опубліковано: 25 грудня 2016 от партий зависит.. разброс 15-20% От 70?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз